NEMANJA GUDELJ VIŠE NE LIČI NA SEBE, DAME POLUDELE ZA NJIM NAKON POSLEDNJE UTAKMICE: Šok promena ga učinila TOP FRAJEROM

Nemanja Gudelj nakon presađivanja kose u Turskoj izgleda odlično, kažu da bolju odluku nije mogao da donese!

Star look
09:44h Autor:
NEMANJA GUDELJ VIŠE NE LIČI NA SEBE, DAME POLUDELE ZA NJIM NAKON POSLEDNJE UTAKMICE: Šok promena ga učinila TOP FRAJEROM
Nemanja Gudelj, Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

Nemanja Gudelj, fudbaler "Sevilje" i muž naslednice pevačice Svetlane Ražnatović, krajem juna se odlučio na veliki korak - da presadi kosu, proces oporavka je prošao, te su sada stigli rezultati i to fenomenalni! Najveća podrška u svemu i ogroman vetar u leđa mu je upravo supruga Anastasija, koja se zbog njegovog poslovnog angažmana i karijere preselila u Španiju.

Naime, početkom leta fudbaler je posetio eminentnu kliniku u Turskoj, gde su mu odrađeni detaljni pregledi, tek posle koonsultacija za poznatim doktorom dobio je zeleno svetlo za ovu intervenciju. Apsolutno ništa nije krio od javnosti, te je čitav proces prikazao i na svom Instagramu.

Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj

Nakon nekoliko meseci, Nemanja se pojavio na terenu sa kratkom klasičnim muškom frizurom, a poštovaoci njegovo rada su bili saglasni - nikada bolje nije izgleda. Kosa mu je kroz nedelje postajala sve gušća, te su pripadnice lepšeg pola, iako je oženjen, primetila da je sada neuporedivo bolji frajer.

Nakon pojavljivanja na poslednjoj utakmici, komentari na društvenim mrežama su eksplodirali! A najčešće se može čuti da je Nemanja posle transplantacije drugi čovek, kao i da bolju odluku nije mogao doneti.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj ovu godinu pamtiće po brojnim, uglavnom lepim, bitnim životnim događajima. Verio je, a zatim i oženio partnerku Anastasiju Ražnatović, bilo je i teških trenutaka kada mu je mlađi brat završio u bolnici i devojka izgubila bebu, ali je fudbaler iz tih situacija izašao još jači.

Ko je prvi uradio presađivanje kose?

U vreme kada estetska hirurgija nije bila naročito popularna, na ovaj korak prvi su se otisnuli Nemci i Japanci i to, sada već davne 1882.godine u Bavarskoj. Student medicine pod vođstvom svog mentora, profesora Doma Ungera, presadio je uspešno kosu sa jednog dela vlasišta na drugi. Profesor Unger bio je optimističan i naveo da će ćelavost biti prošlost, a budućnost presađivanje kose.

Cena ovog eksperimenta bila je skupa, ali se nije mogla meriti sa uspešnošću. Ipak, u vreme industrijske revolucije kada se više ulagalo u mašine, a manje u ljude ova ideja nije u potpunosti zaživela.

Pedesetih godina u SAD-u ideja o transplantaciji kose ponovo je postala aktuelna, a vremenom se počinju uvoditi sve savremenije metode kako je estetska hirurgija napredovala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs