AU, KAKVA TRANSFORMACIJA!

LEPOTICA KOJA JE OPTUŽENA ZA TEŠKU PRONEVERU SE DEFORMISALA: Nećete verovati kako danas izgleda Katarina Rebrača!(FOTO)

Nekada atraktivna brineta - poslovna žena i foto model, danas je gotovo neprepoznatljiva.

Star look
19:21h Autor:
LEPOTICA KOJA JE OPTUŽENA ZA TEŠKU PRONEVERU SE DEFORMISALA: Nećete verovati kako danas izgleda Katarina Rebrača!(FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Katarina Rebrača pojavila se danas u Palati pravde na ponovljenom suđenju povodom optužbi za zloupotrebu svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke. Posle skoro deceniju koliko se ne pojavljuje u javnosti prilično se promenila. Iako se, ako ćemo biti sasvim iskreni, Katarina nije puno promenila u licu, u telu je dobila sigurno dobrih 20 kilograma, tako da ostavlja utisak kao da se duplirala.

Rebrača se sumnjiči da je preko svoje fondacije proneverila 22,5 miliona dinara, namenjenih za humanitarnu pomoć. Rebrača (48) je karijeru počela kao manekenka, a pored humanitarne fondacije imala je i modnu agenciju. Bila je i voditeljka i glumica. Njen otac je hokejaš Nikola Rebrača. Pored Rebrače, u slučaju pronevere sumnjičila se i nejna majka - Sandrina Vagner.

U Njujorku je živela do pete godine, a potom se preselila u Beograd. Šest godina kasnije sa majkom Sandrinom čije je pravo ime Spomenka Bogunović, prešla je u Los Anđeles, a potom i u Njujork, gde je započela manekensku karijeru. U Beograd se vratila 2000. godine. Nije teško uočiti da se Rebrača promenila u odnosu na vreme u kojem se bavila modelingom, bar kad je reč o liniji koja je nekada bila savršena.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs