Ko joj šta može

IMA SAMO 32 GODINE, KARIJERU, DVOJE DECE I NEVEROVATNO ZGODNO TELO: U inat svima, skinula se na sred plaže! (FOTO)

Da li ima zgodnija žena od Kendis?

Star look
Autor:
IMA SAMO 32 GODINE, KARIJERU, DVOJE DECE I NEVEROVATNO ZGODNO TELO: U inat svima, skinula se na sred plaže! (FOTO)
Foto: Profimedia

Manekenka Kendis Svonepul (32) paparaci prate svuda, pa su je tako ove nedelje fotografisali na plaži u meksičkom Tulumu bez gornjeg dela bikinija.

Lepa manekenka snimljena je u društvu prijateljice Lais Ribeiro i brazilskog fotografa Eduarda Bravina, a kada je primetila kamere, grudi je prekrila dlanovima.

Trojac je snimao kampanju za novu liniju njenog brenda kupaćih kostima Tropic C, a manekenka je još jednom potvrdila da je sama sebi najbolja reklama.

Ali nedugo nakon što su njene fotke u toplesu obišle svet, Kendis je na svom Instagramu pokazala još više i objavila je fotografiju na kojoj leži na peščanoj plaži potpuno gola.

Izgleda da vitka lepotica nema problema sa samopouzdanjem, više od polovice svog života pokazuje se i na manekenskoj pisti.

Naime, Kendis se manekenstvom počela baviti kad joj je bilo 15 godina, a agent za modele spazio ju je na pijaci u gradu Durbanu, gde se školovala u internatu. Svoju vitku liniju duguje baletu, kojim se bavi od detinjstva, a do danas je izgradila zavidnu karijeru koja još traje.

Kendis je i majka sinova Anace i Arijela, a s njihovim ocem Hermanom Nikolijem, koji je takođe maneken, u vezi je bila 14 godina, a raskinuli su 2017. jer su se navodno zbog posla previše udaljili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs