ZGODNA BRINETA

Povratila liniju posle porađaja: Eva Longorija (45) bez grama viška i celulita! (FOTO)

Zgodna glumica poznata po ulozi u seriji "Očajne domaćice" poslednjih godinu dana naporno je radila na svom izgledu, a rezultati ne manjkaju. Eva Longorija izgleda fenomenalno u kupaćem kostimu.

Star look
Autor:
Povratila liniju posle porađaja: Eva Longorija (45) bez grama viška i celulita! (FOTO)
Eva Longorija, Foto: Profimedia

Nakon rođenja sina Santijaga, kojeg je na svet donela u 44. godini života, Eva Longorija posvetila se majčinskim obavezama. Ali, onda je shvatila kako je vreme da u red dovede i svoju liniju.

Dženifer Lopez očajna zbog otkazivanja venčanja: Moraćemo da čekamo i da vidimo - Bog izgleda ima druge planove! (VIDEO)

Naporni treninzi, poseban program ishrane i učestala aktivnost za malenim i živahnim Santijagom, urodili su plodom. Svojom novom, istesanom figurom, poznata holivudska brineta hvali se putem društvenih mreža kada god joj se ukaže prilika.

Jedna fotografija sve objasnila: Ovako Marijana Mateus (49) održava mladalački izgled! (FOTO)

Sunčane i sve toplije dane u Los Anđelesu ova glumica provodi u svojoj vili uz bazen gde uživa u letnjim radostima sa svojim naslednikom.

Toples u 59. godini: Bivša manekenka pokazala telo i otkrila tajnu svog izgleda! (FOTO)

Poslednjom fotografijom u smeđem jednodelnom kostimu Longorija je zapalila Instagram. Pokazala je svoje vitke noge bez celulita i zategnutu liniju. Pratioci su je u komentarima pohvalili za trud, volju i izgled.

Ima 47 godina, tvrdi da nije koristila plastičnu hirurgiju: Rado pokazuje svoje golo telo i ne haje za komentare! (FOTO)

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs