Dan nakon porođaja Kejt izašla iz bolnice sa sinom

Ovo je budući kralj: Kejt i Vilijam premijerno pokazali bebu! (VIDEO)

Njegovo rođenje čekali su milioni ljudi i novinara širom planete. Sada je stigao trenutak da svet prvi put javno vidi sina princa Vilijama i princeze Kejt, ispred bolnice Sveta Meri u Londonu. Svetski mediji i euforični fanovi uz puno poštovanja pozdravili naslednika engleskog trona
Celebrities
17:20h
Ovo je budući kralj: Kejt i Vilijam premijerno pokazali bebu! (VIDEO)
Foto: Reuter
1 / 11 Foto: Reuter

Nakon višemesečne neizvesnosti hoće li porođaj proći u najboljem redu i da li će supruga princa Vilijama na svet doneti dečaka ili devojčicu, Englezi su dočekali jedan od najbitnijih datuma novije istorije - dobili su trećeg naslednika engleske krune. I taj mali princ sada je izašao sa mamom i tatom da pozdravi masu obožavalaca, koji su satima uz hordu novinarskih ekipa čekali na njegov izlazak iz porodilišta.

Prisutni fanovi vrištali su od sreće čim su ugledali Vilijama i Kejt sa dečakom u naručju. Svet se prvi put upoznao sa kraljevskom bebom, koju je najpre iznela mama, da bi je potom u ruke preuzeo i vidno uzbuđen tata.

http://www.youtube.com/watch?v=g-zYW1AUlGI
Pipa Midlton (Pippa Middleton) da se primiri i ne trči pred bliceve fotoreportera.

Za razliku od Pipe, Vilijamov otac nije bežao od novinara. I dok princ Čarls (Prince Charles) radosno šeta sa suprugom Kamilom i hvali se da je dobio prvog unuka, svetski mediji su se postarali da podsete javnost na tragično nastradalu princezu Dajanu. Oko toga su imali bezrezervnu podršku u prinčevima Hariju i Vilijamu, koji su ponosno čuvali uspomenu na popularnu Lejdi Di. Princ Vilijam je odlukom da bude uz suprugu tokom porođaja i da dozvoli Kejt da se porodi u bolnici, a ne u Bakingemskoj palati, prekršio kraljevska pravila, baš kao što je pre 31 godinu učinila njegova majka Lejdi Dajana (Lady Diana).

Princ Vilijam (Prince William) je uspeo i da se našali dok je odgovarao na pitanja novinara i rekao da "srećom, beba liči na mamu". Princ od Velsa je zatim upitao jednog novinara "da li su ih dugo čekali napolju?". Vilijamovi maniri možda najbolje govore zašto je upravo on godinama bio najvoljeniji Englez plave krvi. Svi na ostrvu se nadaju da će ga sin preteći i zlatnim slovima ispisati nove stranice engleske istorije.

Ostale fotografije možete pogledati u našoj galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs