Dan nakon izlaska iz bolnice kraljevska beba dobila ime

Kejt i Vilijam otkrili ime: Pozdravite princa Džordža od Kembridža!

Svega pola sata provedenih sa kraljicom Elizabetom bilo je dovoljno da se Kejt i Vilijam dogovore oko imena svog sina. Budući kralj zove se Džordž
Celebrities
08:20h
Kejt i Vilijam otkrili ime: Pozdravite princa Džordža od Kembridža!

Čekalo se na svaki njihov potez - kada će izaći iz bolnice, kako će izgledati, šta će reći i koje ime će dati budućem kralju. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža završili su posao u kratkom roku i otkrili naciji, ali i čitavom svetu da im se sada u kraljesvkoj lozi pridružuje princ Džordž Aleksandar Lui (Prince George).

http://www.youtube.com/watch?v=TY_dxva3C0s
njegovo kraljevsko visočanstv

Srećni roditelji, Kejt i Vilijam, svoje prvo veče po izlasku iz bolnice proveli su u Kensington palati, gde su se prabaka, kraljica Elizabeta i stric, princ Hari, prvi put susreli sa bebom. Kraljica je žurila na odmor, te je sa praunukom provela svega pola sata, i tokom tog vremena verovatno većala o imenu najnovijeg člana kraljevstva i novog princa od Kembridža.

Najpopularniji kraljevski trio zaputio se zatim u crnom Land Rover-u do porodične kuće Midltonovih, gde ih čekaju Kejtina mama Kerol, sestra Pipa (Pippa Middleton) i otac Džejms. Roditelji malog princa Džordža izgledali su sveže i srećno dok su ulazili u auto i mahali fanovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs