Poslušna ili bezobrazna Pipa?

Pipa se seli za SAD: Neću da živim pod lupom kraljevske porodice

Nakon što je na Vimldonu našla dečka, Pipa je javnost iznenadila svojom izjavom da želi da ode za SAD, jer ne može da trpi pridike kraljevske porodice. S obzirom da se već dugo govori o tome kako Kraljica Elizabeta Pipu što pre želi da odseli iz Londona zbog nedoličnog ponašanja, čini se da je mlađoj sestri Midlton jezik ponovo bio brži od pameti
Šuška se
19:36h
Pipa se seli za SAD: Neću da živim pod lupom kraljevske porodice

Dok se ona zabavljala po noćnim klubovima i reklamirala svoju zadnjicu na naslovnim stranama svetskih časopisa, kraljevska porodica je kovala plan kako da umiri neobuzdanu Pipu (Pippa Middleton). U engleskim medijima špekulisalo se da je kraljica Elizabeta želela da vidi mlađoj sestri Midlton leđa odmah nakon venčanja vojvotkinje od Kembridža i princa Vilijama (Prince William). Međutim, vest o Kejtinoj trudnoći zadržala je Pipu u Londonu, jer su sestre želele da ostanu zajedno. Nakon javnog pokazivanja svoje zadnjice na naslovnici Vanity Fair-a, gde se sa zadignutom suknjom slikala na teniskom terenu, čak je i sestra Kejt oštro reagovarala prigovorivši Pipi (29) da mora da se primiri.

Neukroćena sestra engleske princeze čini se da je stručnjac za ludu zabavu i organizovanje iste. Ipak, njen književni prvenac upravo o organizovanju dobrih zabava doživeo je pravi fijasko i učinio da Pipu ismeva čitava Engleska. Ali, mlađa sestra Midlton ne samo da ne mari za negativne komentare, već se ne stidi da nastavlja sa svojim javnim ispadima. Na nedavnom okupljanju engleskog džet seta Pipa se srela sa Džordžom Ozbornom, ministrom finansija. Gospodin se pozdravio sa Midltonovom i ljubazno rekao: "Ti mora da si Pipa Midlton". Ona ga je zbunjeno pogledala, a zatim upitala: "Ko ste vi? Čime se vi bavite?".

Kada se saberu svi Pipini nestašluci i prozivanja zbog smešnih izjava i neprimerenog ponašanja, ostaje da se zapitamo kako je kraljica Elizabeta uspela da prolongira svoju odluku toliko dugo. Da li će Pipa Midlton spakovati kofere i zaista se zaputiti u SAD ostaje da vidimo. Iako je slavu na račun sestre i zeta iskoristila na sve moguće načine, Pipa je po prvi put iskritikovala kraljesvku proodicu, koja joj je i obezbedila status miljenice paparaca. Da li zbog sramote što će biti proterana smislila čitavu priču ili zaista ne želi da trpi uslovljavanja, koja nikada nije ni poštovala, procenite sami.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs