Emotivno slomljen rešio da kaže istinu

Revoltiran Lamar Odom uzvraća ocu: Uništio si mi život, Kardašijanovi su mi jedina porodica!

Košarkaš je otvorio dušu na Tviteru i poslao svima pismo, gde je rekao da otac nikada nije bio uz njega, već ga je podizala majka. En Bi Ej zvezda poručuje ocu da se više ne usudi da pomene njegovu suprugu Kloi Kardašijan i njenu porodicu, koja mu je jedina bila utočište
Celebrities 25.09.2013. - 15:39h
Foto: Reuters

Proslavljeni američki košarkaš, Lamar Odom nije više mogao da trpi niz uvreda koje je njegov otac Džo proteklih nedelju dana iznosio na račun porodice Kardašijan i rešio je da kaže istinu o svom životu i paklu droge, kroz koji prolazi.

 

Nakon nedelja ćutanja o privatnom haosu u kome se našao, Lamar Odom se konačno oglasio, reagovavši na kontroverzni intervju koji je njegov otac Džo Odom dao tabloidu “Heat”.

 

Košarkaš se noćas raspisao na Tviteru, objasnivši kako zaista prolazi kroz loš period, ali da za to ne krivi Kardašijane. Džo je za sve Lamarove probleme optužio Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) i njenu familiju, ali ga je sin sad demantovao.

 

“I dalje ne želim da pričam o tome, ali moram ovo vrlo brzo da kažem. Pustio sam da se ovaj čovek i mnoge druge osobe izvuku s ovakvim glupostima. On me nije podizao. Bio je odsutan čitavog mog života, zbog borbe sa sopstvenim demonima. Moja mama i baka su me podizali. Moje kraljice su me podizale.”

 

Hvaleći svoju suprugu Kloi i njenu porodicu, on je nastavio:

 

“Prvi put otkako su one otišle, došao je blagoslov u vidu familije u kojoj sam se oženio. Taj čovek nije bio ni pozvan na moje venčanje. Nikad nije upoznao moju taštu, niti bilo koga od Kardašijana. Kako čovek koji me niti jednom nije pozvao da vidi kako sam može tako nesmotreno da priča o svom sinu. On je kriv za moj pad. Od njega sam nasledio demone. Vređa jedinu familiju koja me voli i ne traži bilo šta zauvrat. Ja mogu samo sebe da krivim. Kažite šta god poželite o meni, ali ne pominjite one koji me brane i vole. To poručujem svima”, zaključio je on.

 

Lamar otac je američkoj javnosti oduvek bio poznat kao veoma problematičan čovek, koji se tokom Lamarovog detinjstva godinama borio sa heroinskom zavisnošću. Odomova majka umrla je od tumora, kada je NBA zvezdi bilo 12 godina.

 

Pre ovog poslednjeg posta Odom je u vreme životnog horora, kroz koji je prolazio i velikih problema u braku sa Kloi na svom Tviter profilu u julu napisao:

 

"Pre nje nikada nije bilo i posle nje nikada neće biti".

 

Kloi Kardašijan još uvek odbija da skine prsten sa ruke, a njeni prijatelji kažu da je činila sve kako bi spasila brak. Međutim, ona i Lamar odavno nisu viđeni zajedno u javnosti i pitanje je hoće li najmlađa sestra Kardašijan uspeti da oprosti supruge brojna neverstva i pruži mu podršku u najtežim trenucima.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...