Otvoreno o majčinstvu

Emina Jahović: Ne podnosim razmaženu decu

Srpska pevačica kaže da njeni sinovi moraju sve da pojedu iz tanjira, da im ne kupuje mnogo igračaka, i da im se stalno obraća na srpskom
Celebrities
23:36h Autor:
Emina Jahović: Ne podnosim razmaženu decu
Foto: Kurir

Jedna od članica žirija X factora, pevačica Emina Jahović, otkriva kakva je u ulozi majke i kako odgaja sinove Jamana i Javuza. Srpska pevačica je zbog obaveza u ovom spekatakutarnom takmičenju za talente odvojena od porodice, a decu sada čuva njen suprug Mustafa Sandal u Istanbulu.

Emina je otkrila da je atmosfera u žiriju pred početak X factora odlična, da su ona, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Željko joksimović uzbuđeni i da imaju pozitivnu tremu. Pevačica priznaje da je nežna i blaga, ali da će prema kandidatima biti striktna i profesionalna kada su u pitanju muzičke sposobnosti.

Da li si se već uželela sinova?

"Celo leto sam provela sa njima i zbog toga sam otkazala sve nastupe. Želela sam da budem sa mužem i sa decom, iako nisam znala da ću biti u „X faktoru“. Mustafina mama i dadilja brinu o njima, a i Mustafa je sa njima, pa sam opuštena. Problem je samo što mi užasno nedostaju. Dovodiću ih ovde, pogotovo starijeg, jer obožava muziku i scenu, a ako budem ostajala duže, i mlađeg".

Kako vaspitavaš decu, s obzirom na to da potičeš iz skromne porodice?

"Javuz je još mali, ali Jaman je vrlo skromno dete. Vaspitavam ga na način na koji su vaspitavali mene i Mustafu. I moj muž potiče iz skromne porodice i sve što ima stvorio je sam. Želim da moja deca nijednog trenutka ne budu razmažena, jer to ne podnosim. Ne kupujem im previše igračaka, niti to činim svaki put kad izađemo u šetnju. Ako je nešto u tanjiru, to mora do kraja da se pojede i nema izvoljevanja.

Da li sinovi govore srpski?

"Jaman baš razume i počinje da priča

, ali sa mnom neće. Kaže mi: „Mama, ti znaš turski.“ Ja kažem: „Znam, ali sa tobom hoću da pričam na srpskom.“ Kad vidi decu mog brata, onda se baš trudi da priča s njima i mislim da će za godinu-dve pričati baš onako kako treba. Mlađem se već sad obraćam na srpskom, iako je još mali.

U kakvim si odnosima s Natašom Bekvalac? Pisalo se da ste se posvađale jer je izvodila pesmu „Gospodine“ bez tvoje dozvole?

"Mi nemamo nikakav problem i nikada se nismo svađale. Jeste izvodila pesmu bez mene, ali to je slučaj sa svim izvođačima za koje sam napisala pesme i otpevala ih sa njima. Uvek bih radila sa njom, ona je jedna od najlepših i najseksepilnijih žena na našoj estradi i zato sam i želela da sarađujem s njom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs