Zaštitnički nastrojena majka

Šer: Doživela sam priličan šok zbog ćerkine promene pola

Popularna pevačica se dugo borila sa činjenicom da je njena ćerka donela odluku da promeni pol, navodeći kao jedan od glavnih razloga taj da se plaši kako će je drugi prihvatiti
Šuška se 25.09.2013. - 17:47h Autor: Story.rs
Foto: Reuters

Pop legenda Šer (Cher) dugo i teško se borila sa nimalo običnom odlukom svoje ćerke još 2008. godine - da promeni pol i imene u Čez.

 

"Sećam se da sam mu govorila Čez, ovo će ti biti noćna mora. Ponela sam se kao prava zaštitnički nastrojena majka i bila sam potpuno negativna povodom te odluke jer se radi o nečemu što ljudi već dugi niz godina jednostavno ne razumeju. Teško im je da tako nešto shvate, ali on je bio jako hrabar. U samom početku sam dobro podnela ideju te promene, ali kada su počele njegove operacije, počela je i moja borba sa samom sobom", rekla je Šer.

 

Svetska pop zvezda briznula je u plač kada je morala da se suoči sa činjenicom da više nema ćerku, ali sada, nakon svega, kaže da je vrlo ponosna da Čeza nazove svojim sinom.

 

"Jedan trenutak mi je bio najteži: zvala sam ga na kućni broj dok je bio napolju. Pošto je zaboravio da promeni glasovnu poruku na telefonskoj sekretarici, ponovo sam začula glas Čestiti, i pomislila - o, Bože, nikad više neću čuti njen glas. Briznula sam u plač jer mi je i pored svih psihičkih priprema bilo jako teško i priličan šok", rekla je Šer.

 

"Sada? I jeste mi teško, a i nije. Prolazim kroz neku čudnu mešavinu emocija dok se navikavam na Čeza. Ponosna sam na njega što je ostao veran sebi i pomogao drugima koji prolaze kroz slične probleme".

 

Popularna Šer dotakla se i teme svoje kratke veze sa Tomom Kruzom, za koga je nedavno izjavila da joj je bio najbolji ljubavnik u životu, tvrdeći da se njegova religija - sajentologija - sastoji iz čistih izmišljotina.

 

"Ceo svet zanima Tomova posvećenost sajentologiji, ali nije pripadao toj religiji kada smo mi bili zajedno. Tada je bio samo Tom. I Sonija je neko vreme interesovala sajentologija, ali mene ne. Za mene su to sve besmislice".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...