Javnost prozvala rijaliti zvezdu zbog sramne prošlosti

Fanovi izvređali Kim Kardašijan jer traži od sestre Kloi da ostavi supruga

NBA zvezda Lamar Odom predmet je razdora u kući Kardašijanovih, jer je zbog njegovih preljuba i problema sa drogom Kim u svađi sa sestrom. Dok novopečena mama smatra da košarkaš šteti ugledu njihove porodice, na Internet mrežama čitaoci Dejli mejla izvređali su starletu podsetivši je na njenu prljavu prošlost
Šuška se
06:20h
Fanovi izvređali Kim Kardašijan jer traži od sestre Kloi da ostavi supruga
Foto: AP/Beta

Najzvučnije ime ženskog klana porodice Kardašijan stidi se svog zeta Lamara Odoma i traži od sestre Kloi da podnese zahtev za razvod braka. Kim Kardašijan nije jasno zašto je njena sestra oprostila košarkašu brojne prevare i ostala uz njega, jer NBA zvezda očigledno pokazuje da ne želi da se odrekne droge.

Iako devojka Kanjea Vesta smatra da je Lamar doneo negativan publicitet njenoj porodici, mnogi se ne slažu sa rijaliti zvezdom i kažu da je ona jedina koja je ukaljala ugled svoje familije.

Čitaoci Daily Mail-a osuli su paljbu po starleti i podsetili je da je njen brak sa bivšim suprugom Krisom Hamfrisom trajao samo 72 dana. Mnogi su govorili i o njenom porno filmu, koji je snimila upravo sa Hamfrisom, i kažu da je ona poslednja koja bi trebalo da govori o bilo kakvom ugledu, jer ga sama nikada nije imala.

Britanci podržavaju Kloi i nazivaju je hrabrom ženom zbog toga što je uporna u tome da sačuva svoj brak, dok Kim upućuju oštre komentare da sve radi zbog popularnosti, koja joj je naglo opala. Oni, takođe, prozivaju rijaliti zvezdu zbog veze sa Kanje Vestom (Kanye West), koga nazivaju raznim pogrdnim imenima i kažu da je reper jedna od najantipatičnijih ličnosti svetskog šoubiznisa.

Kloi je bila u suzama nakon sestrinih napada, što je još više izazvalo bes fanova, ali i onih koji nisu pristalice Kardašijanovih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs