Bodri verenika u vrućem izdanju

Kim Kardašijan bez donjeg veša na koncertu Kanjea Vesta! (FOTO)

U uskoj crnoj haljini, koja je isečena sa strane, jasno se vidi da rijaliti zvezda ispod tog komada garderobe nije nosila donji veš
Celebrities
10:56h
Kim Kardašijan bez donjeg veša na koncertu Kanjea Vesta! (FOTO)
Foto: Instagram / Kim Kardashian

Prvo je pozirala sa suprugom u kupatilu dok se Kanje Vest (Kanye West) spremao za svoj koncert u Majamiju.

Zatim je rijaliti zvezda Kim Kardašijan (Kim Kardashian) pokazala i svoju figuru u isečenoj crnoj haljini, koja je otkrivala njeno nago telo.

Na fotografiji se vidi da najpoznatija članica klana Kardašijan nije nosila donji veš.

Od kada se zabalja sa sadašnjim verenikom i budućim suprugom, Kim mora da dobije odobrenje od Kanjea za svaku svoju odevnu kombinaciju.

Iako mu je golotinja u početku smetala, posebno nakon rođenja ćerkice Nort, izgleda da sada reper dozvoljava nošenje izazovnijih haljina.

Budući da Kanje pati od toga da on i njegova lepša polovina postanu najmoćniji slavni par na planeti, već dugo pokušava da ubedi svoju prijateljicu Anu Vintur (Anna Wintour) da na naslovnoj strani Voga stavi upravo Kim Kardašijan u venčanici pred njihovo venčanje sledeće godine.

Anina netrpeljivost prema starleti dobro je poznata američkoj javnosti, tako da je modna ikona i ovoga puta rekla ne. Videćemo hoće li reper, koji je za sebe tvrdio da je naslednik Majkla Džeksona (Michael Jackson) i najveća rok zvezda današnjice, upseti da ubedi svoju drugaricu da, ipak, popusti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs