Povlači se iz pozorišta

Mima Karadžić: Aplauz je kao orgazam!

Na oproštajnu predstavu, Karadžić je pozvao sve svoje bivše devojke za koje kaže da, koliko god da ih ima, one su mu najbolji prijatelji
Šuška se 30.11.2013. - 17:13h
Foto: Kurir

Jedan od najbljih glumaca današnjice, koji ima preko stotinu predstava i mnogo serija iza sebe Milutin Mima Karadžić, napustio je matično pozorište posle 27 godina rada, rekavši da se posvećuje produkciji. Mima otkriva da je za njega gluma kao udvaranje, ali i da je aplauz kao orgazam.

 

- Kada sam ušao u projekat oko “Budve na pjenu od mora”, desilo se da mi je bilo nemoguće da sedim dva meseca u pozorištu i radim predstavu, a bilo je nefer da sedim i ne radim ništa, a primam platu. Zato sam odlučio da izađem iz Ateljea – kaže iskreno glumac i dodaje da je sve bivše devojke pozvao na oproštajnu večeru.

 

- Koliko god da ih ima, one su moji najbolji prijatelji. Ako sam sa nekim proveo određeno vreme, smatram da mi je bilo predivno i ja to ne mogu da bacim. Nikada se ni sa jednom nisam rastao u ružnim rečima. Ljubav prođe… Nisam imao tu sreću ili nesreću da sam zbog dece morao da ostanem sa osobom “do kraja života” – otkriva Mima i odgovara na čuvenu konstataciju da je najšarmantniji udvarač.

 

- Ima osoba koje te nadahnu da izgovoriš i ono što ne znaš da znaš, nadahnu te da budeš šarmantniji nego što jesi. Kada su neki mladi ljudi hteli da polažu na Akademiji, rekao sam im da je gluma kao udvaranje. Taj trenutak kad izađeš na scenu i primiš aplauz je kao vrhunac ljubavnog čina. Kad se udvaraš, moraš da učiniš da ona shvati da ti je užasno stalo, ali ne po sistemu “ako nećeš ti, ima ko hoće” – kaže poznati glumac.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...