Medijski rat

Zaigrao se: Kanje Vest isprozivao Baraka i Mišel Obamu

Nakon javnih negativnih komentara američkog predsednika da su Kanje i njegova verenica Kim Kardašijan najgori uzori na koje mladi mogu da se ugledaju, reper je poručio prvom čoveku Amerike da ni on ni njegova supruga Mišel nemaju stila kao Kanje i Kim
Celebrities
07:38h
Zaigrao se: Kanje Vest isprozivao Baraka i Mišel Obamu
Foto: AP

Kada neko sebe smatra naslednikom Majkla Džeksona (Michale Jackson) i proglašava se najboljom rok zvezdom na svetu, mislite da je možda previše da se Kanje Vest (Kanye West) izdigne iznad predsednika SAD Baraka Obame (Barac Obama). Ali, reper je upravo to i uradio.

"Ukupno gledano, Kim i ja smo najuticajniji na svetu kada je reč o odevanju. Nikog nije briga šta nosi Barak Obama. Mišel Obama ne može da objavljuje na Instagramu fotografije kao što je to moja verenica uradila", rekao je Kanje.

Otvoren medijski rat između repera i predsednika SAD krenuo je nakon što je Obama oštro kritikovao porodicu Kardašijan i njihov rijaliti šou. Šef Sjedinjenih država je reako da ne razume zašto su Kardašijanovi poznati i da njihov šou nema nikakvog smisla, a da Kim, njena mama i sestre najlošije utiču na mladu populaciju u Americi, koja misli da do para treba doći neradom. Takođe, on je prozvao i Kanjea Vesta zbog razuzdanog načina života.

Reper nije ostao dužan predsedniku pa je uspeo da potkači i prvu damu SAD. Dok su mu svi drugi loši, Kanje naravno uzdiže svoju verenicu i kritikuje zašto je niko ne stavlja na naslovice modnih magazina. Ana Vintur (Anna Vintour) je nekoliko puta odbila da se Kim slika za naslovicu Voga, iako je Ana dobra prijateljica sa Kanje Vestom.

“Nema razloga da Kim Kardašijan ne bude na naslovnici časopisa Vog. Ona je trenutno najintrigantnija žena”, kaže Kanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs