Dokazala da ga poštuje i voli

Kim Kardašijan odlučila: Očuh Brus Džener je prati do oltara

Uporna mama Kris, koja se razvodi od bivšeg olimpijskog šampiona, insistirala je da njena ćerka pred matičara dođe sa bratom, ali verenica Kanjea Vesta nije zaboravila da je Brus bio uz nju već 10 godina nakon smrti njenog oca, poznatog američkog advokata Roberta Kardašijana
Celebrities
16:18h
Kim Kardašijan odlučila: Očuh Brus Džener je prati do oltara
Foto: Reuters / AFP

Možda su sve sestre najpoznatije rijaliti porodice na svetu pod jakim uticajem njihove majke Kris Džener (Chris Jenner), ali čini se da Kim Kardašijan (KIm Kardashian), ipak, misli svojom glavom. Verenica repera Kanjea Vesta (Kanye West) nakon romanrične veridbe, uveliko planira i venčanje, a jasno i glasno je svima stavila do znanja da nedoumice nema - do oltara će je ispratiti Brus Džener (Bruce Jenner) koji joj je već 10 godina jedina očinska figura.

Iako je mama Kris insistirala da Kim na dan venčanja do matičara i budućeg supruga ode u pratnji brata Roberta, Kim nije želela da prihvati ovu ideju. Najpoznatija sestra Kardašijan je u odličnim odnosima sa bratom, ali je pokazala da Brusa i dalje smatram ocem i pored toga što se razvodi od njene majke.

Kim Kardašijan ćerka je Kris Džener i poznatog američkog advokata i biznismena Roberta Kardašijana, koji je svetsku slavu stekao slučajem O Džej Simpsona. Kimin otac je 2003. godine izgubio borbu sa rakom, a mama se preudala za bivšeg olimpijskog šampiona Brusa Dženera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs