Gradi karijeru u Holivudu

Marija Karan: Amerikanci me pitaju da li sam u srodstvu sa Donom Karan

Mlada glumica koja sve češće igra u holivudskim filmovima objašnjava da trenutno živi na dve adrese, u Los Anđelesu i u Beogradu
Celebrities
20:24h Autor:
Marija Karan: Amerikanci me pitaju da li sam u srodstvu sa Donom Karan
Foto: Kurir

Mada poslednjih godina sve češće igra u holivudskim filmovima I dosta boravi u Los Anđelesu, glumica Marija Karan (31) ne namerava da se definitivno preseli u Ameriku. Želi da bude prisutna u srpskoj kinematografiji, zbog čega rado prihvata uloge u domaćim TV serijama I filmovima.

Život na dve adrese ima prednosti, ali I mana. Umor, nostalgija I džet-leg samo su neke od njih. Uoči početka rada na filmu “Tesla” reditelja Majkla Entona doputovala je na nekoliko dana u rodni Beograd. O njenom životu u svetskoj prestonici filma malo se zna. Svakodnevnica su joj odlasci na kastinge, sastanci sa producentima I rediteljima. Ostatak vremena provodi s adečkom I prijateljima.

- Zaljubljena sam i volim. Zbog toga sam veoma srećna – priznaje Marija.

Mnogi glumci iz Srbije koji su gradili karijere u inostranstvu, posebno Americi, suočili su se sa zahtevima agenata i producenata da promene ime kako bi se lakše probili. To sa Marijom nije bio slučaj.

- Imam upečatljivo ime i prezime, koje isto zvuči na srpskom i na engleskom. Niko nije tražio da promenim prezime. Naprotiv, većina ljudi sa kojim asarađujem lako ga je upamtila, posebno zbog poznate modne dizajnerke Done Karan. Često me pitaju da li smo u srodstvu. Još je nisam upoznala. Ona živi i radi u Njujorku, a ja u Los Anđelesu. Ipak, uverena sam kako će nam se putevi ukrstiti - Objašnjava Marija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs