Nikako da se izvuče iz pakla droge

Muž Kloi Kardašijan napustio rehabilitaciju posle jednog dana

Poznati košarkaš godinama ima problem sa porocima, zbog kojih je na nagovor supruge i prijatelja otišao na lečenje, na kom nije mogao da izdrži ni dva dana
Šuška se
00:36h
Muž Kloi Kardašijan napustio rehabilitaciju posle jednog dana

Lamar Odom napustio je rehabilitacioni centar u Los Anđelesu naklon što je na klinici za odvikavanje od droge proveo svega jedan dan. Profesionalni košarkaš, koji je želeo da konačno ostavi svoj poročni život iza sebe, zatražio je pomoć stručnjaka u sredu ujutro. Međutim, već u četvrtak po podne napustio je rahabilitacioni centar u pratnji svog asistenta.

Iako je Lamar obećao suprugi Kloi Kardašijan da će otići na lečenje, američki košarkaš nije uspeo da izdrži pritisak i ovim potezom potvrdio da prolazi kroz najteži period u životu.

Upravo problemi sa drogom jedan su od glavnih razloga što se već mesecima spekuliše da će mlađa sestra Kim Kardašijan uskoro zatražiti razvod. Prema pisanju američkih medija zvezda rijalitija U korak sa Kardašijanovima (Keeping up with the Chardashians) ne može više da prelazi preko razuzdanog ponašanja svog supruga, za koga se tvrdilo da je vieš puta varao Kloi, nakon što su procurele informacije da je često plaćao prostitutke.

Izvori bliski rijaliti zvezdi navode da Kloi želi da pomogne svom suprugu i da ga još uvek voli, ali se ovde očigledno postavlja pitanje da li Lamar Odom želi da pomogne samom sebi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs