Ponovo na ludi kamen

Odao ih prsten: Verili se Ešton Kučer i Mila Kunis?

Holivudska zavodnica prošetala se u uobičajem izdanju ulicama Los Anđelesa, ali je na domalom prstu leve ruke zasijao zlatni prsten
Šuška se
05:32h
Odao ih prsten: Verili se Ešton Kučer i Mila Kunis?
Foto: Reuteur

Mila Kunis i Ešton Kučer (Ashton Kutcher) trudili su se da sakriju svoju vezu od budnih očiju paparaca, ali je prsten na ruci atraktivne glumice rekao sve u njihovo ime. Američki mediji uslikali su zvezdu serije "Vesele sedamdesete" dok je u šarenoj haljini, sa cvećem u rukama, prošetala i zlatan nakit na domalom prstu leve ruke, mestu koje je rezervisano za verenički prsten.

Mila je poslednjih nekoliko meseci, prema pisanju holivudske štampe, vršila pritisak na Eštona da se što pre razvede od svoje bivše supruge, Demi Mur (Demi Moore). Iako je Kučer stalno izjavljivao da je sa svojoj devojkom toliko blizak, da mu se čini kao da su u braku, to nije bilo dovoljno Kunisovoj, koja je htela tradicionalnu potvrdu ljubavi.

Nakon razvoda sa Demi Mur, za Kučera su prijatelji tvrdili da mu je ozbiljnih veza preko glave i da želi da se zabavlja, ali je tokom veza sa Milom promenio mišljenje i rešio da stane pred oltar po drugi put.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs