Venčanje na pomolu

Verila se Skarlet Johanson

Holivudska zvezda se verila sa svojim dečkom, nekadašnjim francuskim novinarom Romenom Dorijakom, dve godine nakon razvoda od kolege Rajana Rejnoldsa
Šuška se
23:10h
Verila se Skarlet Johanson
Foto: Reuteur

Ovu 28-godišnju glimicu je njen dečko, nekadašnji francuski novinar Romen Dorijak, zaprosio pre mesec dana.

"Mogu da potvrdim da su se Skarlet i Romen verili. Još uvek nisu odabrali datum venčanja", rekao je AFP-u portparol Marsel Parizo, nedajući više informacija.

Ranije ove nedelje glumica je viđena na Filmskom festivalu u Veneciji kako nosi vintidž dijamantski prsten u stilu art dekoa tokom promocije njenog novog filma "Under the Skin".

Poput svog kolege Arnolda Švarcenegera, zvezda filmova "Devojka sa bisernom minđušom", "Crna dalija", "Izgubljeni u prevodu", razmišlja da uplovi u političke vode. Glumica Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) gostovala je na stranicama novog izdanja časopisa "Harpers Bazar (“Harper’s Bazaar”), gde je govorila o svojim uverenjima, ali i želji da se i sama uključi u politiku.“Ne bih isključila tu mogućnost”, istakla je Johansonova govoreći o svom angažmanu na političkoj sceni. “Ako nađem više vremena, možda se i više posvetim politici. Nikad ne bih zatvorila vrata takvim stvarima", kaže Skarlet i dodaje kako otvoreno podržava kandidaturu Hilari Klinton (Hilary Clinton) za predsednika Amerike 2016. godine.“Mislim da bi Hilari Klinton bila divna predsednica. Mislim da nam može biti od koristi da na vlasti bude neko ko je bio majka. Žene imaju drugačiju perspektivu i pristup ljudima zbog materinskog instinkta…Klinton može biti samo korak unapred”, zaključuje glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs