Teniski par pred oltarom?

Marija Šarapova dobila verenički prsten?

Ruska teniserka prošetala je zlatni prsten kao gost na modnoj reviji u Njujorku, pa javnost nagađa da je to poklon od tenisera Grigora Dimitrova, koji je odlučio da zaprosi svoju devojku
Šuška se
05:44h
Marija Šarapova dobila verenički prsten?

Na fashion week-u u Njujorku proslavljena ruska teniserka Marija Šarapova (Maria Sharapova) pokazala je novi zlatan prsten na levoj ruci. Bivši šampionka Vimldona i nekada prva teniserka sveta od prošle godine je u vezi sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, pa se zato pretpostavlja kako je prsten znak da se slavni par verio.

Šarapova je zbog povrede desnog ramena preskočila ovogodišnji US open, ali se zato pobrinula da ne izostane sa modne revije, na koju je došla u elegantnoj teget suknji i teget-zelenom džemperu. Marija je nedavno bila u javnom sukobu sa američkom teniskom zvezdom Serenom Vilijams (Serena Williams), a razlog je bio upravo Grigor Dimitrov. Naime, bugarski teniser i prijatelj Novaka Đokovića pre Ruskinje bio je u vezi sa mlađom sestrom Vilijams. Serena je izjavila da ona voli da se zabavlja i da ima život van tenisa, a ne kao neke druge igračice, koje su dosadne.

"Postoje ljudi koji žive, udišu i na sebi nose samo tenis. Jedna teniserka svaki svoj intervju započinje rečima - tako sam srećna, tako sam zadovoljna - što je veoma dosadno. Ona i dalje neće biti pozivana na kul žurke. I ako želi da bude sa bezosećajnim momkom, hej, budi s njim", izjavila je Serena.

Marija nije ostala dužna svojoj koleginici, pa je poručila da "ima ogromno poštovanje prema Sereni kao igračici, ali da, ako želi da priča o privatnom životu, možda bi Vilijamsova trebalo da govori o svojoj vezi sa muškarcem koji je oženjen i ima decu".

Dimitrov nije reagovao na otvoreno prepucavanje bivše i sadašnje devojke, već je nastavio da uživa u ljubavi sa Marijom. Ruska teniserka je, inače, letos tokom gledanja mečeva svog dečka na Vimbldonu već nosila prsten na domalom prstu, koji je podsećao na verenički. Međutim, sada je Dailymail objavio fotografiju na kojoj se jasno vidi da na istom prstu sada ponosno nosi još jedan malo neobičnijeg dizajna. Sudeći po tome da ljubav između Dimitrova i Šarapove sveta, možda su svadbena zvona blizu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs