Kruna osmogodišnje ljubavi

Uskoro pred oltar: Verili se Novak Đoković i Jelena Ristić

Pred put u Peking svetski reket broj 1 i njegova izabranica u Monte Karlu su načinili poslednji korak pred izgovaranje sudbonosnog da
Šuška se
17:46h
Uskoro pred oltar: Verili se Novak Đoković i Jelena Ristić
Foto: Kurir

"Jelena je moj najveći trofej", izjavljivao je često Novak Đoković, a sada je to i formalno potvrdio vereničkim prstenom. Kako prenose beogradski mediji najbolji teniser u istoriji srpskog tenisa i Jelena Ristić verili su se u Monte Karlu pred odlazak u Peking.

Prefinjen izgled, skromno ponašanje i osmeh koji joj retko kada silazi sa lica učinili su izabranicu legendarnog sportiste izuzetno poštovanom i voljenom u svom narodu.

“Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neki možda misle. Sa njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne što nas neki drugi posmatraju i što nam zavide”, pričala je Jelena.

Ovo je bila jedna od prvih i veoma retkih izjava koje je ova diplomirana ekonomistkinja dala o privatnom životu, iako su se svi novinari godinama pitali ko je ta devojka i zašto beži od medijske pažnje.

Jelena je osmogodišnjom podrškom, koju je bezuslovno davala Novaku pokazala da je imuna i na tračeve. Možda njene pobede nisu sportske, ali je zato morala da pregrmi brojne neprijatne situacije gde se osećanja stavljaju na test. Posebno kada ste u vezi sa sportistom, koji je na meti brojnih žena lakog morala zbog slave i novca.

"Ona je ljubav mog života! Jelena je sposobna, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost. Upravo to je ono što nas čini srećnim u ljubavi", rekao je Novak.

Kada se odmah nakon poslednjeg poena čuje "Gem, set, meč Đoković" čini se da ne postoji osoba koja se više obraduje na tribinama od Jelene Ristić, koja je Novakov verni pratilac na turnirima.

Da njena spontanost, prirodnost i pozitivna energija nisu prošli nezapaženo ni u svetskim krugovima pokazuje druženje sa modnom ikonom Anom Vintur (Anna Vintur) u prvim redovima sa modnih revija, kao i slikanje za američki Vog.

Ipak, Jelenin motiv nikada nije bila uspešnja karijera modela, već je, kako i sama kaže, njena misija da pomaže drugima i da ih usreći. Zato je na čelu Fondacije Novak Đoković, koja je u Londonu i Nujorku sakupljala novac za decu Srbije, gde je ukupno obezbeđeno preko 6 miliona dolara.

Novak Đoković i Jelena Ristić na putu su da ostvare najveću zajedničku pobedu i odu pred matičara. Nadamo se da će taj trijumfalni poen biti magičan poput svih Novakovih na terenu i trajati večno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs