Novinari nepoželjni na proslavi

Duplo slavlje: Oženio se Zoran Kesić

Nakon dvogodišnje veze popularan voditelj venčao se sa kostimografkinjom Ivanom Majstorović, koja će mu u februaru roditi prvo dete
Celebrities
16:28h
Duplo slavlje: Oženio se Zoran Kesić
Foto: Kurir

Voditelj Zoran Kesić ima dupli razlog za slavlje, jer je njegova izabranica Ivana Majstorović trudna i u februaru očekuju prinovu, a sada su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav. Kesić i Ivana venčali su se bez prisustva medija, u društvu mnogobrojnih prijatelja i rodbine. Potpuno rasterećeno uživali su u slavlju, a uz sjajnu muzku benda ova žurka je potrajala je do kasno u noć.

"Bilo mi je vreme da se smirim. Ovo su prave godine za muškarca. Ivana i ja smo dve godine u vezi i odlično je što je ispalo ovako", kaže popularan voditelj.

Zoran i njegova izabranica, kostimografkinja Ivana Majstorović-Kesić, ne kriju da su prezadovoljni što će postati roditelji.

"S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se odlično snalazi i drugo stanje je stvarno drugo stanje", zaključuje Zoran Kesić koji posle “Fajront republike” uskoro kreće sa novom emisijom “24 minuta sa Zoranom Kesićem” i to na televiziji B92.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs