Najmoćnija novinarka i najpoznatija rijaliti porodici

U žiži javnosti: Opra Vinfri i Kardašijani

Oni su ovih dana glavna meta tračeva zbog trudnoće Kim Kardašijan, ali i zbog svog uvek intrigantnog rijalitija. Ona je medijski gigant o čijim se emisijama svakodnevno govori. Zato se podsećamo kako je juna 2012. godine izgledao prvi susret Opre Vinfri i Kardašijanovih
Šuška se 12.06.2013. - 12:15h

Opra se najpre požalila da joj svi kažu kako izgleda bolje uživo, što ona smatra lošim. Zato je čuvena američka voditeljka udelila kompliment svim članovima klana Kardašijan da izgledaju "podjednako dobro kao na televiziji".

 

 

Zatim joj je ženska strana porodice oduševljeno rekla da izgleda mnogo mršavije uživo, a Opra je odgovorila da takve komentare stalno čuje.

 


Opra Vinfri je ciljano prošetala hodnicima raskošne porodične vile jedne od najkomercijalnijih porodica na svetu. Zato je ovu posetu iskoristila da ulovi ekskluzivnu priču. Povod dolaska bila je Kim Kardašijan (Kim Kardashian), koja je otvarala dušu Opri i govorila o svom razvodu sa Krisom Hamfrisom (Kris Humphries). Videćemo ko će se sledeći iz porodice Kardašijan naći oči u oči sa medijskom divom u njenoj emisiji Oprah show.

 

 

Izvor fotografija: E!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs