Stigao treći naslednik kraljevskog trona

Kejt rodila dečaka: Engleska se klanja novom princu!

Nakon dugog isčekivanja i opšte Kejtomanije širom ostrva, princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža dobili su sina. Stižu čestitke is svih krajeva sveta, London uveliko slavi
Celebrities
15:48h
Kejt rodila dečaka: Engleska se klanja novom princu!

Jedna od hiljade obožavalaca, koji su danima čekali ispred Bakingemske palate da kraljevska beba dođe na svet, napravila je tortu za Kejt (Kate Midlleton) i poručila joj da požuri, jer euforična javnost više ne može da čeka. I taj najbitniji trenutak novije Engleske istorije je došao - Princ Vilijam i princeza Kejt dobili su sina, koji će nakon dede i tate biti treći naslednik britanske krune.

Beba plave krvi teška je skoro četiri kilograma, a iz palate javljaju da su kraljica Elizabeta i princ Čarls "oduševljeni".

http://www.youtube.com/watch?v=8Ps2O_4myTY
6 sati ujutro Sveta Meri
princ Vilijam (Prince William) Lejdi Dajana (Lady Di)

Prince od Velsa, Vilijamov otac Čarls, izjavio je da su i on i njegova supruga Kamila, presrećni zbog njegovog prvog unuka.

"Ovo je neverovatno poseban trenutak za Vilijama i Ketrin i mi smo svi uzbuđeni zajedno sa njima. Ponosan sam i srećan što sam postao deda i jedva čekam da vidim bebu", izjavio je princ Čarls, koji tokom porođaja nije bio u Londou, već u poseti Jorku.

Dugo očekivana beba dobiće titulu njegovo kraljevsko visočanstvo. Kako će se dečak zvati saznaće se po izlasku iz bolnice, u kojoj će Kejt sigurno provesti još jednu noć. Na objavljivanje imena princa Vilijama, Engleska je čekala nekoliko dana nakon porođaja Lejdi Di, dok je princ Harija dobio ime odmah po izlasku iz bolnice. Portparol iz palate poručio je da će novopečeni roditelji odložiti predstavljanje bebe javnosti. Princ i princeza izrazili su želju da se posvete jedno drugom, provedu "kvalitetno vreme" sa sinom i uživaju sami u ovom veličanstvenom trenutku.

Nakon 8 sati provedenih u bolnici, Kejt se porodila u prisustvu ponosnog tate, Vilijama, koji se, od trenutka kada je porođaj počeo, nije odvajao od svoje supruge. O mnogim slavnim ljubavima i dalje se priča, a ovde možete pročitati zašto je upravo sapunica u režiji princa Vilijama i Kejt Midlton zaslužila da bude jedna od najzvučnijih romansi, koje su u poslednjih nekoliko decenija potresle svet.

Hiljade ljudi čekalo je danima, zajedno sa novinarskim ekipama širom planete, taj grandiozni trenutak engleske istorije - novog naslednika prestola. Transparenti, slike Kejt i Vilijama, uzvici podrške jasno su ukazivali da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža najpopularniji kraljevski par svih vremena. Od trenutka kada je decembra 2012. godine procurela u medijima infromacija da je Kejt Midlton trudna, krenula je erupcija oduševljena duž čitavog britanskog ostrva. Da li je Vilijam izabrao Kejt zato što je bila neambiciozna devojka koja je samo maštala o tome da postane princeza i koja je bila popularna kao Waity Katy, kako su je Englezi "od milošte" zvali, ili je u pitanju ljubavna priča veka u ovoj trenutku ostaje po strani. Slavni kraljevski dvojac dobio je sina, a ova vest je svetlosnom brzinom obišla svet. Engleska kao da, od Marejevog osvajanja Vimbldona, nije ni prestajala sa slavljem. Od slavlja u čast kralja najprestižnijeg teniskog turnira do naklona budućem kralju, u čijim će rukama biti sudbina cele nacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs