U čast legendarne Lejdi Di

Naomi Vots blistala na premijeri filma Dajana (VIDEO)

Britanska glumica otkrila da se tokom snimanja filma zaljubila u slavnu Lejdi Di. Na crvenom tepihu pojavila se sa kolegom Nejvenom Endrusom, koji igra hirurga Kana, poslednjeg čoveka kojeg je Dajana volela
Filmovi
11:30h
Naomi Vots blistala na premijeri filma Dajana (VIDEO)
Foto: AP
1 / 7 Foto: Reuteur

Britanska glumica, Naomi Vots (Naomi Watts), zasenila je prisutne na promociji dugo iščekivanog filmskog ostvarenja "Dajana" ("Diana"), o životu najpopularnije i najvoljenije princeze. Velika noć za Naomi došla je u trenutku kada je konačno dobila priliku da prošeta crvenim tepihom kao glavna zvezda filma, za koji svetska javnost nagađa da li će ispuniti očekivanja. Votsova je oduševila publiku u elegantnoj beloj haljini i kosi jednostavno skupljenoj u punđu.

Lejdi Di, žena koja je od obične građanke postala supruga princa i zauvek utisnula svoje ime u britansku istoriju oživela je na filmu ponovo 16 godina posle njene tragične smrti. Naomi Vots kaže da je bila svesna činjenice da će oči čitavog sveta biti uprte u nju, jer se očekuje da verodostojno predstavi damu, koja je postala i ostala najupečatljiviji član kraljevske porodice, poznatija kao "princeza naroda".

"Fascinirana sam ženama koje su pune protivrečnosti, koje su zabavne i inteligentne, ali i krhke u isto vreme", rekla je Votsova.

Naomi je priznala da je dosta istraživala o životu bivše supruge princa Čarlsa. Zaključila je da je Dajana bila veoma zabavna i nestašna osoba i otkrila da se tokom istraživanja zaljubila u legendarnu princezu.

"Tokom mog istraživana saznala sam da je Dajana bila izuzetno vedrog duha i imala sjajan smisao za humor i definitivno sam želela da to uključim u moju glumu".

http://www.youtube.com/watch?v=JJxtFxn80o8
Nejven Endrus (Naveen Andrews)

"On me ne tretira kao princezu, skoro kao da ne zna ko sam ja", pričala je nekada Lejdi Di za Kana, a o njihovoj vezi javnost malo zna, tako da će film biti odlična prilika da se zagazi dublje u ljubavni život slavne Dajane.

Princeza Dajana poginula je 31. avgista 1997. godine dok je pariskim ulicama u kolima sa dečkom Dodjem al-Fajedom bežala od upornih paraca. Međutim, ovo je samo zvanična verzija, u koju malo ko veruje. Spekulacija o smrti Lejdi Di nema mnogo, već je svetska javnost gotovo ubeđena da je kraljevska porodica odgovorna za njenu smrt. Dajana je sahranjena pored jezera Roud Oval. Putem do njenog groba raste 36 hrastova, a svaki od njih obeležava po jednu godinu njenog života. Majka prinčeva Harija i Vilijama sahranjena je u crnoj haljini, koju je naručila nekoliko sedmica pred smrt, sa krunicom u rukama. Njenu sahranu pratilo je 2,5 milijarde ljudi.

Ovde možete pročitati sve o najbitnijim detaljima iz života Lejdi Di, a ovde možete videti zašto je priča o kraljevskom paru Dajana- Čarls na listi slavnih ljubavi koje su potresle svet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs