Nakon fudbalske, moguća filmska karijera

Dejvid Bekam postaje glumac?

Najpopularniji engleski sportista svih vremena na korak od prve filmske uloge negativca u novom trileru Tajna služba
Šuška se
05:20h
Dejvid Bekam postaje glumac?
Foto: AP

"Dejvid može da uradi sve što hoće, pa čak i da postane filmska zvezda", rekao je američki producent Harvi Vainstain (Harvey Weinstein). Čini se da je i proslavljeni fudbaler, koji je nedavno okončao bogatu fudbalsku karijeru, svestan da posao glumca može da bude njegovo novo zanimanje.

Dejvid Bekam (David Beckham) u dogovoru sa suprugom Viktorijom razmišlja da li da postane deo ekipe novog špijunskog trilera, Tajna služba (The secret service). Prihvatanje uloge negativca ne bi iznenadilo fanove popularnog Beksa, budući da mu rad ispred kamera nije nepoznat, jer je godinama bio zaštitno lice mnogih svetski poznatih brendova u reklamama.

Bivši as Mančester Junajteda, kluba gde je Dejvid stekao titulu fudbalske ikone, priznao je da obožava filmove, ali još uvek nije potvrdio da li će se i profesionalno okrenuti novom zanimanju. Ipak, na pitanje da li bi njena jača polovina mogla da se oproba u nekoj filmskoj ulozi, Viktorija je odgovorila: "Naravno, zašto da ne?"

Bekama je Kolin Firt (Colin Firth), dobitnik oskara za ostvarenje "Kraljev govor", nagovorio da prihvati poziv za početak filmske karijere. Poznati glumac bio je svestan da će status planetarne zvezde učiniti Beksa magnetom za publiku na velikom platnu i kraj malih ekrana. Ostaje da vidimo hoće li bivši kapiten Engleske reprezentacije nakon dobrog baratanja kopačkama i loptom pristati da uči tekst za svoje premijerno pojavljivanje na filmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs