ZAVELA DEČKA KOM JE NEKAD MENJALA PELENE, PA SE ZAPUSTILA DO BESVESTI: Sad ponosno paradira u TANGAMA na SKUPOJ JAHTI

Mnogi se pitaju zašto se najveća preljubnica zapustila, a dobila je sve što je želela.

Celebrities
ZAVELA DEČKA KOM JE NEKAD MENJALA PELENE, PA SE ZAPUSTILA DO BESVESTI: Sad ponosno paradira u TANGAMA na SKUPOJ JAHTI
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najozloglašenija preljubnica Larsa Pipen, uslikana je u neviđenom izdanju, dok se baškarila na jednoj luksuznoj jahti. Na paparaco fotografijama, Larsa je gotovo neprepoznatljiva, zbog viška kilograma koje je u međuvremenu nabacila.

Ljubavnom aferom sa sadašnjim dečkom Markusom Džordanom, od kojeg je starija čak 17 godina, privukla je veliku pažnju. Pre nego što je uspela da zavede mladog Markusa, inače, sina košarkaške legende Majkla Džordana, Larsa je bila udata za drugog čoveka.

Larsa Pipen
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Naime, Larsa se udala za Skotija 1997. kada je ona imala 23 godine, a on 32. U to vreme, Skoti je bio na vrhuncu svoje košarkaške karijere — iste godine je osvojio svoju petu NBA titulu sa Čikago Bulsima.

Tokom braka, Larsa i Skoti su dobili četvoro dece: Skotija mlađeg, Prestona, Džastina i Sofiju. Skoti takođe ima još četvoro dece iz drugih veza. Skoti i Larsa su 2016. podneli zahtev za razvod, ali su se kasnije pomirili. Sledeće godine primećeni su zajedno u Los Anđelesu.

Larsa Pipen
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, godinu dana kasnije, Larsa je ponovo podnela zahtev za razvod navodeći "nepomirljive razlike". Ovog puta, rastanak je bio zauvek. U decembru 2021. njihov razvod je okončan. "Sva pitanja su rešena sporazumno", rekao je Larsin advokat. "Stranke se sada fokusiraju na uspešno zajedničko roditeljstvo svoje preostale maloletne dece."

Nakon razvoda, Larsa je imala kratke avanture, a onda je uplovila u vezu sa Tristanom Tompsonom, mužem Kloi Kardašijan.

Larsa Pipen
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Viđala sam Tristana pre Kloi. Pre nego što su Kloi ili bilo ko od njih saznao da postoji", rekla je Larsa za podkast Hollivood Rav u novembru 2020. "Viđala sam ga, dovela sam ga u L.A., dovela sam ga na zabavu kod Kim Kardašijan. Ja sam ga upoznala sa svima njima."

Krajem 2020., Larsa je započela kratkotrajnu aferu sa košarkašem Maliko Bizlijem koji je u to vreme bio oženjen. Njegova žena je za preljubu saznala kada je videla njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Larsa danas uživa sa mlađanim Markusom, sa kojim, kako kaže, vodi ljubav 5 puta dnevno. Takođe, često ističu da rade na tome da Larsa zatrudni i da Markusu rodi dete.

Međutim, uprkos jakim emocijama, njihova veza je od samog početka na meti kritika, s obzirom na Larsin komplikovan odnos sa porodicom Džordan, zbog 17-godišnje razlike u godinama.

1 / 13 Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs