Subotnja doza intrige, zabave i humora

DANAS POČINJE SPEKTAKL NA KURIR TELEVIZIJI

Već od prve emisije intrigantno, šokantno i nimalo tolerantno

Vesti
10:19h Autor:
DANAS POČINJE SPEKTAKL NA KURIR TELEVIZIJI
Foto: Promo

Kurir televizija pokrenula je novi televizijski format, koji od danas možete da pratite svake subote od 16.10 časova. U pitanju je zabavni format, emisija koja vam otkriva sve intrige koje prožimaju svet zabave - „Stars specijal“!

Kurir
foto: Promo

Četiri harizmatična voditelja - šarmantni i duhoviti Goran Jovanović, najzaslužniji za pokretanje ove emisije, Ivan Kleut, Olivija Jontić i Milica Stanimirović - donose vam najsočnije tračeve i najsvežije novosti iz sveta poznatih. Pripremite se da prisustvujete spektaklu u kom se komentarišu najaktuelniji događaji, skandali i intrige s domaće i svetske scene.

Kurir
foto: Promo

Već u prvoj emisiji donosimo vam četiri aktuelne teme, uz detaljnu analizu i otkrivanje tajni koje ih se tiču. Na samom početku stara nova ljubav između pevačice Indy i Zorana Marjanovića, iz ugla dileme da li je u pitanju prava ljubav ili marketinška kalkulacija.

Sve više letnjih pesama je i na domaćoj i na svetskoj muzičkoj sceni, a sve manje letnjih hitova. Ostane trag nekog stiha neko vreme, ali ubrzo iščezne…da li u moru novih pesama ima i pravih hitova i ko stoji iza njih.

Ukoliko ste se oduvek pitali čime se bave žene poznatih Srba, kako se javnosti predstavljaju, a ko su zapravo, ova emisija otkriće vam realnost.

Kurir
foto: Promo

Ko su zvezde digitalnog doba, koju poruku šalju I da li postoji način da se uvede red I stane na put „idolima“ čiji je glavni kvalitet taj što za sramotu ne znaju.

Zakoračićemo u svet zvezda dublje nego što je iko ikad pre zakoračio. Možda ono što ćemo reći neće prijati akterima samih događaja, ali naš cilj je istina, uz dobru zabavu. Budite uz Kurir televiziju svake subote od 16.10 časova (i u repriznom terminu subota 00.30 časova) i ne propustite priliku da budete deo emisije o kojoj se priča!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs