Svekrva Jovanu Jeremić na neverovatan način spojila s bivšim mužem: A najveću ljubav izubila tragično, evo o kome je reč

Jovana Jeremić je jedna od najkontroverznijih javnih ličnosti, a njen ljubavni život je posebno zanimljiv!

Ljubav
14:53h
Svekrva Jovanu Jeremić na neverovatan način spojila s bivšim mužem: A najveću ljubav izubila tragično, evo o kome je reč
Foto: Printscreen Youtube /jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da šokira javost postupcima, čini se, kao da se trudi da bude što intrigantija! Međutim, uvek ističe da je u privatnom životu potpuno drugačija osoba i da samo retki mogu da upoznaju njenu emotivnu i ranjivu stranu...

Naime, Jovana je od 2017. godine bila u ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem koji je jednom prilikom progovorio o danu kad su se upoznali, kao i na koji način ju je kontaktirao, u želji da pristane na večeru sa njim.

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac Parova. Ona je meni uvek sugerisala da postoje uvek devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, koju me je zvala jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Pošto bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić, ja sam je kontaktirao i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila to i bila je veoma profesionalna - rekao je Vojislav za "Blic", pa dodao:

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Youtube - Pirotske Vesti

- Sreli smo se u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled.

Jovana i Vojislav su imali turbuletan početak romanse, pa su posle samo par meseci zabavljanja prekinuli kontakt. Jeremićeva je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je prevario, mada nije želela da detaljiše na tu temu.

- Pre desetak danas Vojislavu su počele da stižu SMS poruke od nepoznate devojke, koja je na sve oguće načine pokušavala da mu se približi. On joj je odgovorio na nekoliko poruka ne bi li shvatio o čemu se radi, a za to je saznala i Jovana. Do nje su stigle priče da se čak i video sa tom devojkom, ali ona nije želela to da proverava jer se takvim stvarima ne bavi, već je sa verenikom prekinula svaki kontakt, a njeno objašnjenje bilo je da ne prašta ni najmanju grešku. Jovani je nazamislivo da se njen verenik dopisuje ili viđa sa drugom devojkom jer je ona sama krajnje poštena i odana i to isto traži od druge strane. Vojislav je bio u šoku zbog njene reakcije, molio ju je za oproštaj, dokazivao da su mu sve podmetnuli i da nije kriv. Danima je zvao Jovanu i govorio joj da je voli, međutim ona nije htela da sluša molbe i izvinjenja. Jovana i sama zna da je Vojislav upao u nameštaljku, ali toliko je principijelna da ne prašta ni najmanji faul. Ona je istog trenutka na njihovu ljubav stavila tačku i krenula dalje - rekao je za "Svet" dobro obavešten izvor u avgustu 2017. godine.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Instagram

Spasao joj život

Jovana se prisetila nemile situacije kada je imala "manji srčani udar", kako je istakla. Sve se odigralo tokom letovanja, na plaži, a srećom njen tadašnji suprug Vojislav Milošević je bio tu pa joj je domah pritrčao u pomoć.

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - objasnila je jednom prilikom i dodala:

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu - ispričala je Jovana Jeremić za “Svet”.

1 / 7 Foto: preentscreen/Instagram

Prvu ljubav izgubila tragično

Prva velika ljubav imala je najtužniji kraj...

- Ja sam imala malo tragičnu sudbinu. Kad su prijatelji u pitanju izgubila sam ih dosta, kao i veliku ljubav. On je bio stranac. Bio je stariji i jako moćan čovek. Okretao me je 60 puta u minutu i bio veoma ljubomoran! Ja nisam želela da budem sa njim na početku zato što je stariji, ali bio je uporan. Rekalo mi je: "Ako mi se ne javiš na telefon i ne odemo na dejt, ja ću doći ispred tvog stana kolima i trubiti dok ne siđeš - rekla je Jovana, te otkrila da je tako i bilo:

- Nedugo posle toga, jedne noći oko 11 sati, sestra mi je rekla: "Ko je ovaj manijak što trubi, probudi celo Mirijevo." Živela sam tada na Mirijevu. To je bio on. Rekao je : Jesam li ti rekao ako se ne javiš, ja ću doći. Siđi, ja neću prestati ako ne siđeš!" Tad smo se smuvali, a sve ostalo je istorija. Takav čovek se ne rađa dva puta. Bio je džentlmen, gospodin i gospodar u svakom smislu. Izgubio je život, nažalost. Bio je tu da mi pokaže šta je prava ljubav. Pokazao mi je kakav tip miškarca treba da bude. Ja sam tada imala tačno 24 godine - ispričala je voditeljka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs