Turčin koji je oženio Srpkinju požalio se tašti da supruga neće da mu pere noge: Njen odgovor mu je bio šamar realnosti

Junus se odlično prilagodio srpskim tradicijama i običajima, ali istovremeno održava i opušten odnos sa Mileninom porodicom, često se šaleći s njima. Njihova veza je izuzetno prisna i prijateljska

Ljubav
18:42h Autor:
Turčin koji je oženio Srpkinju požalio se tašti da supruga neće da mu pere noge: Njen odgovor mu je bio šamar realnosti
Foto: Privatna Arhiva

Junus Emre Dogan preselio se iz Turske u Srbiju zbog ljubavi prema Mileni. Par se upoznao u Alanji tokom pandemije koronavirusa, a sada, tri godine kasnije, srećno su venčani. Postali su popularni na društvenim mrežama zahvaljujući zanimljivim video snimcima u kojima prikazuju srpsku kulturu i običaje koje je Junus poneo iz Turske.

Junus se odlično uklopio u srpski način života i s poštovanjem se odnosi prema lokalnim tradicijama, a s Mileninom porodicom ima prijateljski i neposredan odnos, često se šaleći s njima. U jednom od svojih video snimaka na TikToku, Junus pokazuje kako se zabavlja sa svojom taštom.

Snimak je nazvao "Teške ipak srpske žene", dok u opisu piše: "Važno pitanje za taštu, a i za vas: Ko se još usudi da se žali tašti?"

@turcinusrbiji Važno pitanje za taštu a za vas je : Ko još sme da se žali tasti? #SAMOŠALA #turcinusrbiji ♬ original sound - Turcinusrbiji

U videu Junus zove svoju taštu da joj se požali na Milenu. Već na početku razgovora vidi se njihova bliska veza, jer je oslovljava s "mama."

"Nešto važno sam hteo da ti kažem," započinje Junus.

"Kaži, srce, brzo," odgovara tašta.

"Tvoja ćerka je baš bezobrazna, neće da mi pere noge," kaže Junus, dok se njegova tašta smeje.

@turcinusrbiji Da li sam se navikao na život u Srbiji? Evo moj odgovor! 😊🇷🇸❤️🇹🇷 #turcinusrbiji #srbiji #zivot #turska ♬ original sound - Turcinusrbiji

"Ma nemoj, sad bih ti ja oprala," odgovara ona kroz smeh.

Junus nastavlja da objašnjava kako mu je supruga rekla da mu noge smrde, pa je zbog toga tražio da mu ih opere.

Ovaj duhovit razgovor par je objavio na TikToku, a korisnici su ostavili različite komentare:

"Peri sam, nisi nesposoban," "Dobra fora," "Ja bih je ostavio, zna se šta žena mora da radi," i "Nemoj da se tako šališ, kod nas nema toga čak ni u seriji."

Stil/Najžena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs