EVO KAKO SE ZAISTA SLAŽE JELENA KARLEUŠA SA SVEKRVOM: Niko nije očekivao od nje da joj ovo uradi, sve ostavila BEZ TEKSA

O Jeleni Karleuši se danima priča, a ona ističe da tek ima nameru da osvoji svet. Međutim, njena porodična situacija neprestano intrigiraju javnost, posebno odnos sa svekrvom.

Celebrities
01:48h Autor:
EVO KAKO SE ZAISTA SLAŽE JELENA KARLEUŠA SA SVEKRVOM: Niko nije očekivao od nje da joj ovo uradi, sve ostavila BEZ TEKSA
Kako se slaže Jelena Karleuša sa svekrvom?, Foto: Printscreen Instagram - karleusastar

Jelena Karleuša napravila je pravu pometnju na estradi, objavivši čak dva albuma! Međutim, ona ne prestaje da intrigira javnost, te se o njenom "prepucavanju" sa Duškom Tošićem piše i priča već danima. Sa druge strane, malo ko zna da je pevačica izuzetno posvećena majka, te da joj je porodica na prvom mestu, a svoju svekrvu izuzetno ceni i poštuje, bez obzira u kakvim je odnosu sa njenim sinom.

Iako su bili dugo godina u skladnom braku, u poslednje vreme velike turbulencije su se desile u ljubavnom životu Jelene i Duška. Ali, oboje se trude da od svega zaštite svoje dve ćerke - Atinu i Niku, te su im pre par dana proslavile rođendane na bajkovit način. Kako su rođene istog datuma, samo sa godinu dana razmaka, pripremili su veliku zajednčiku žurku, na kojoj su bila i mnoga poznata imena.

Fotografije sa pomenutog događaja obišle su Srbiju, posebno ona na kojoj su sa ćerkama i Jelena Karleuša i Duško Tošić, koji su zajedno uživali u srećnom danu.

Na spisku zvanica našla se i Tošićeva majka Nikoleta, a društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj je upravo snaja Jelena Karleuša nežno grli, dok obe sa osmehom na licu poziraju zajedno pred objektivom. Ukoliko sudimo po izrazima lice ove dve dame, moglo bi se zaključiti da imaju nikad bolji odnos pun pažnje, poštovanja i razumevanja.

Nikoleta godinama već izbegava svetla reflektora, a u javnosti se pojavi samo kada je neka posebna prilika u pitanju. Veoma je skromna žena, te i dalje živi u selu Orlovat pokraj Zrenjanina u porodičnoj kući u kojoj je fudbaler i odrastao.

1 / 5 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs