ZVALI SU JE SRPSKA HALE BERI, VERENIKA SU JOJ UBILI U ŽARKOVU: Ivana je venčana kuma Jeleni Kareluši, ali se desio OBRT

Ivanin život je vrlo turbulentan, tragedija koja se desila njenom vereniku nju je ojačala i poslala van granica Srbije

Celebrities
Autor:
ZVALI SU JE SRPSKA HALE BERI, VERENIKA SU JOJ UBILI U ŽARKOVU: Ivana je venčana kuma Jeleni Kareluši, ali se desio OBRT
Ivana Kukrić, Foto: preentscreen/Instagram

Ivana Kukrić, jedna od najlepših i najprepoznatljivijih srpskih manekenki devedesetih godina, ostavila je dubok trag na modnim pistama ne samo u Srbiji, već i širom sveta. Njen izuzetan izgled i harizma doneli su joj poređenje sa svetskom ikonom lepote, Hale Beri.

Ivana Kukrić
foto: Kurir

Zaživela je kao manekenka u vreme kada je modna scena u Srbiji bila u usponu. Svojom vanvremenskom elegancijom i pojavom osvajala je sve modne revije na kojima se pojavila. Nakon što je stekla veliku popularnost na domaćem terenu, Ivana je svoj talenat odvela u Milano, a kasnije i u Sjedinjene Američke Države, gde je svoju karijeru dalje razvijala.

Ivana Kukrić je bila venčana kuma Jelene Karleuše na njenom venčanju sa Bojanom Karićem. Ova bliska veza između manekenke i pevačice ukazivala je na duboko prijateljstvo. Međutim, vreme je pokazalo da prijateljstva nekada menjaju tok. Jelenin i Ivanin odnos je poprilično zahladneo i više nisu u naročitom kontaktu.

Njen emotivni put je bio ispunjen i velikim izazovima. Ivanin dugogodišnji partner, Dragoje Trišić, ubijen je ispred svoje zgrade u Žarkovu pre nekoliko godina. Par je bio veren, ali njihova veza, nažalost, nije dugo trajala.

Danas, Ivana Kukrić živi u Los Anđelesu sa svojim izabranikom, crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem. Oni čuvaju svoj odnos daleko od radoznalih očiju javnosti, što je razumljivo s obzirom na njenu prošlu eksponiranost u medijima.

U novembru 2018. godine, Ivana je postala majka i rodila je ćerku kojoj su dali ime Hana. Ona je podelila da je majčinstvo divna, ali istovremeno i zahtevna uloga, koja zahteva veliko prilagođavanje i organizaciju.

Iako je njen odnos s Jelenom Karleušom nekada bio dubok i blizak, čini se da su se njihovi putevi vremenom razdvojili. Ivana nije bila prisutna na Jeleninom venčanju s Duškom Tošićem, što je ukazivalo na dalje udaljavanje.

Ova priča je podsetnik da čak i najbliži odnosi mogu evoluirati i menjati se tokom vremena. Bez obzira na to, Ivana Kukrić je i dalje ostala ikona stila i lepote, sa svojom neospornom harizmom i prisustvom koja je ostavila traga u svetu mode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs