MUŽ JE PREVARIO S NAJBOLJOM PRIJATELJICOM, ONA SE UDALA ZA SUPRUGA BIVŠE DRUGARICE: Ceo život joj je bio pakao

Poznatu pevačicu, Šanaju Tvejn muž je varao sa njenom drugaricom, a onda se desio još veći šok.

Celebrities
Autor:
MUŽ JE PREVARIO S NAJBOLJOM PRIJATELJICOM, ONA SE UDALA ZA SUPRUGA BIVŠE DRUGARICE: Ceo život joj je bio pakao
Poznatu pevačicu muž varao sa njenom drugaricom, Foto: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Kanadska pevačica i tekstopisac, Šanaja Tvejn prodala je više od 100 miliona ploča, što je čini jednom od najprodavanijih muzičkih umetnika svih vremena i najprodavanijim ženskim izvođačem u istoriji kantri muzike.

Odrasla je u Ontariju sa dve sestre, a kada je imala dve godine roditelji su joj se razveli i, kada ju je očuh priznao za ćerku, promenila je prezime u Tvejn. Njen život imao je puno teških faza, koje je kao lavica podnela.

Šanaja Tvejn
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nasilje u porodici

Ona je jednom prilikom otkrila jezive detalje iz privatnog života. Naime, pevačica je od svoje 10. godine trpela zlostavljanje od strane svog očuha, dok je njeno detinjstvo sa četvoro braće i sestara obeležilo veliko siromaštvo i uplakane noći.

Naime, kantautorka je na sve načine pokušavala da sakrije i vizuelno smanji svoje grudi kako bi izbegla seksualno nasilje od očuha kao tinejdžerka. Trudila se da bude potpuno neprimetna u kući.

- Skrivala sam svoje grudi. Znala sam da ih praktično spljoštim. Nosila sam topove koji su bili toliko mali da su mi slepili grudi tako da izgleda kao da ih nema. Želela sam da olakšam sebi, da ostanem neprimećena. O moj Bože, bilo je strašno – niko ne bi poželeo da bude žensko u mojoj kući - rekla je popularna pevačica.

Jednom prilikom priznala je da ju je sramota zbog činjenice da je žensko.

Sa osam godina je počela da peva po barovima i kafanama, kako bi pobegla od kuće u kojoj je često viđala nasilje, zbog čega joj je majka bila u depresiji. Kako je izjavila, nije to tada volela, ali je morala da pomogne porodici u plaćanju računa jer su bili siromašni, piše "The famous people".

Kada je imala 21. godinu, preselila se u Toronto, gde je danju radila, a noću pevala. Međutim, posle manje od godinu dana njeni roditelji ginu u saobraćajnoj nesreći i ona se vraća u Ontario da se brine o polubratu i sestrama. Promenila je ime u "Šanaja", što znači "na putu sam", po nasleđu očuha koji je bio Odžibva, starosedelac u oblasti Velikih jezera u Severnoj Americi.

Ljubavni život

Nedavno je ju jednom podkastu otkrila da ju je bivši muž Robert Lang, sa kojim je bila u braku od 1993. do 2010. prevario sa njenom tada najboljom prijateljicom Mari- En Tibu, kao i da su njih dvoje i dalje u vezi.

Pevačica se sa Robertom rastala 2008. a dve godine kasnije okončan je njihov brak. Da joj je muž neveran i da je vara sa najboljom prijateljicom, saznala je dan nakon što je zatražio razvod.

- Doživela sam napad panike. Samo sam joj rekla da je loša osoba, to je sve što sam mogla da izgovorim - rekla je Šanaja.

Šanaja Tvejn
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mari-En Tibu radila je kao pomoćnica Roberta Langea, a pevačica joj je verovala u potpunosti, te je spoznaju da su je izdali suprug i prijateljica veoma je teško podnela

- Bila sam spremna da umrem - napisala je u memoarima ''From This Moment On'' gde je otkrila da je jedva jela i spavala kao i da su je mučile vrtoglavice.

U trenutku očaja napisala je mejl bivšoj prijateljici i molila je da prekine vezu sa njenim mužem.

šanaja Tvejn
foto: Profimedia

"Umirem i ne mogu više da podnesem. Ovo me ubija. Imaj milosti" - glasio je taj mejl.

Iako ju je molila, Mari- En se nije oglašavala. Šanaja je napomenula da je bivšoj prijateljici pre razvoda govorila da sumnja da je muž vara. Ona ju je uveravala da nema razloga za to.

Kada ju je pitala da li je ona možda ljubavnica njenog supruga, odgovorila joj je: "Ne mogu da verujem da misliš da nešto krijem od tebe".

Da se preljuba razotkrije, doprineo je i bivši muž Mari- En Federik Tibu koji je pronašao sumnjive računa iz hotela, podvezice i provokativan veš u koferima tadašnje supruge koja je često odlazila sam na putovanja.

- Bila sam zgrožena činjenicom da je žudnja druge žene da ima bolji život razorila moju porodicu - napisala je Šanaja Tvejn u knjizi.

Nakon velike izdaje i ljubavnog brodoloma, Šanaja je počela vezu sa Federikom Tibuom, sa kojim se venčala 2011. godine, u Portoriku i danas su u srećnom braku.

Bonus video: Žena se udala za kuma na svom venčanju

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs