ČUVENA KUVARICA OBRNULA MILIONE, PA BILA U ZATVORU: Jedva čeka da joj prijateljice umru, da bi bila s njihovim muževima

Poznatoj kuvarici se sviđaju muževi njenih prijateljica, a njena izjava je šokirala.

Celebrities
Autor:
ČUVENA KUVARICA OBRNULA MILIONE, PA BILA U ZATVORU: Jedva čeka da joj prijateljice umru, da bi bila s njihovim muževima
Poznatoj kuvarici se sviđaju muževi njenih prijateljica, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Marta Stjuart (81) je popularnost i uspeh ostvarila predstavljajući način života srednjoj američkoj klasi na drugačiji način. Obraćala im se putem snimaka, časopisa i veoma vešto je koristila marketing ne bi li "zašla" u svaku porodicu širom Amerike. Postala je milijarderka ali samo nakratko, jer već posle godinu dana, njena kompanija se borila da ostvari profit.

Ona je poznata po svojim kulinarskim receptima, životnim savetima i mladolikom izgledu. Dok je gradila svoj posao, posvećivala se perfekcionizmu, učenju i primenjivanju znanja. Ipak, njena popularnost je opadala s obzirom na to da njeni saveti nisu bili primenjivi zaposlenim majkama. Takođe, smatralo se da njeno veličanje žene koja je usredsređena na tom predstavlja korak unazad za sve žene.

Uprkos tome, njena vizija koju je ostvarila putem kompanije doživela je neverovatan komercijalni uspeh. Njeni obožavatelji je i danas prate u stopu. Televizijska voditeljka i zvezda kulinarskih emisija, Marta Stjuart, izgradila je carstvo vredno 400 miliona dolara tako što je promovisala važnost brige o sebi

Nedavno je gostovala u jednom podkastu i otkrila koje muškarce smatra privlačnim, a jkednom izjavnom je posebno šokirala javnost.

Marta Stjuart
foto: Profimedia

- U poslednjih mesec dana sam imala dve 'simpatije', što je stvarno dobro za mene. Ali pokazalo se da je jedan od njih oženjen majkom nekih mojih prijatelja... ali je tako privlačan - ispričala je.

Voditeljka ju je kroz šalu upozorila da ne može biti 'razaračica domova', ali je Stjuart inzistirala da to nikad nije bila, iako je imala prilike. Dodala je da nema problema s upoznavanjem muškaraca, ali joj je prepreka što je većina njih u braku s njenim prijateljicama.

Iako je voditeljka pokušala saosećati s njom i poručila da su neke veze možda privremene te da bi Stjuart i mogla imati šanse sa svojim simpatijama, Marta ju je šokirala svojom izjavom.

- Ili će možda umreti! Uvek mislim 'O Bože, nije li ta osoba jednostavno mogla umreti?' - rekla je i dodala kako ne želi "bolnu smrt" prijateljicama.

1 / 8 Foto: Profimedia

Iako je to ispričala u opuštenom razgovoru, izjava zvuči vrlo morbidno.

O ljubavnim vezama pričala je i ranije, u januaru je rekla da je morala prekinuti s Anthonijem Hopkinsom jer nije mogla prestati razmišljati o tome kako on glumi serijskog ubicu Hanibala Lektora u filmu 'Kad jaganjci utihnu' i da je morala odbiti Larija Kinga, jer jednostavno nije bio njen tip.

Bonus video: Profesionalna kuvarica u kuhinji "Majki i snajki"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs