BIO JE TOTALNO ZAPUŠTEN I NEUREDAN LIK S VIŠKOM KG: A onda sin Švarcenegera OVAKO postaje frajer za kojim žene OTKIDAJU

Naslednik Arnolda Švarcenegera ozbiljno je počeo da se menja 2020. godine, da bi danas ponosno šetao isklesane mišiće.

Celebrities
18:17h Autor:
BIO JE TOTALNO ZAPUŠTEN I NEUREDAN LIK S VIŠKOM KG: A onda sin Švarcenegera OVAKO postaje frajer za kojim žene OTKIDAJU
Kako danas izgleda Kristofer Švarceneger?, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristofer, sin legendarnog Arnolda Švarcenegera, neverovatno se transformisao, te je gotovo neprepoznatljiv! Naime, od buce postao je i te kako zgodan frajer, a dame njegovom novom izgledu sada ne mogu da odole!

Naslednik filmske zvezde ozbiljno je počeo da se menja 2020. godine, da bi danas ponosno šetao isklesane mišiće. Predano je vežbao, probušio je kašiku i rezultati nisu izostali.

Kristofer Švarceneger
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se često drži dalje od očiju javnosti, sve oči su svakako bile uprte u njega dok je juče ulazio u teretanu u Los Anđelesu. Čini se da kod Kristofera gubitak težine nije njegova jedina velika promena. Naime, više nema čupavu frizuru, koja je povremeno bila skupljena u rep, već je savršeno stilizovana. Sa druge strane, i brada mu je sada uredno podšišana.

Veruje se da je Kristofer (25) krenuo da radi na svom imidžu uoči diplomiranja na Univerzitetu u Mičigenu.

Kristofer Švarceneger
foto: Profimedia

- Počeo je da vežba i pravi bolje izbore hrane. Nekoliko godina je bio u školi i živeo je kao tipično dete sa fakulteta, ali sada odrasta i spreman je da se bolje brine o sebi. Nije bio na brzoj dijeti, mršavio je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i treningom - rekao je izbor blizak Kristoferu.

Uprkos tome što je iz veoma poznate porodice, Kristofer je svesno odlučio da ostane podalje od medija, te je zaključao i svoje profile na društvenim mrežama. Ali, cela porodica je izuzetno ponosna na njega i na sve što je postigao.

1 / 7 Foto: Profimedia

Kristofer ima dve starije sestre, Ketrin (31) i Kristinu (30), brata Patrika (27) i polubrata Džozefa Baenu koji je njegov vršnjak i kog je Arnold dobio u vanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje dece, Mildred. Zanimljivo je i da Džozef najviše liči na njega od sve dece, ali i Kristofer mu je sada sličniji nego ikad.

Iako mu je slavni otac uzor, jer i u osmoj deceniji predano trenira, nije krenuo njegovim stopama kada je buran ljubavni život u pitanju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs