ZAŠTO SRPKINJE VOLE CRNOGORCE? Beograđanka otkrila 3 glavna razloga, a kroz prvi je otkrila da su jako NAMAZANE

Leto je uveliko u jeku, sve više Srpkinja posećuje Crnu Goru, ali ih ima mnogo koje su lude za Crnogorcima, sada znamo i zašto

Lifestyle
Autor:
ZAŠTO SRPKINJE VOLE CRNOGORCE? Beograđanka otkrila 3 glavna razloga, a kroz prvi je otkrila da su jako NAMAZANE
Andrija Milošević, Foto: preentscreen/Instagram

Kroz vekove je neprestano intrigiralo razmišljanje zašto Beograđanke neguju tako duboku privrženost prema Crnogorcima. Sa dolaskom leta, svi se pripremaju za svoj odlazak prema moru, a univerzalni izbor mnogih Beograđanki ostaje nepromenjen - Crna Gora. I dok svi težimo ka letnjem uživanju na obalama Budve, u očaravajućoj Boki Kotorskoj ili dok šetamo stazama Starog grada u Baru, istinska prepoznatljivost ovog odredišta ostaje uklesana u simboličnom vidu Crnogoraca - što je viđenje bar 20 odsto Beograđanki.

Andrija Milošević
foto: preentscreen/Instagram

Visoki, mišićavi i duboko šarmantni, Crnogorci inkarniraju u sebi ideal muškarca u poređenju sa njim se osećamo privlačno i nežno. Nijedna devojka ne može ostati imuna kada se našem pogledu ili razgovoru pridruži zgodni Crnogorac.

Ova privlačnost je postala predmet istraživanja čak i unutar granica Crne Gore. Na nedavno održanoj regionalnoj konferenciji "ProFemina", pažljivo vođenim istraživanjem o ovom fenomenu, zaključeno je da čak 33% Beograđanki Crnogorce drži za neosporno najprivlačnije muškarce.

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok pojavio se video snimak u kom dve bliske prijateljice na šaljiv način razmatraju dubinsku suštinu ove privlačnosti. Jedna od njih je već četiri godine u srećnoj vezi sa Crnogorcem, deli zajednički život, a kada je upitana zbog čega gaji takav osećaj otkrila je tri ključna razloga.

1. Prvi motiv leži u činjenici da ukoliko ste u vezi sa Crnogorcem, svaka letnja sezona nosi obećanje da ćete provesti cele vrele mesece na obali mora.

2. Drugi razlog je njihov neodoljiv akcenat, kada se obraćaju damama uz uobičajeno poznatu repliku: "Đe si mala, što činiš?"

3. Treći razlog leži u njihovom šarmantnom načinu pozivanja dama na plažu, iskazujući to rečima: "Hoćemo li da ispanemo neđe"

Ove devojke su, sa lakoćom i širokim osmesima, rasvetlile tajanstvenu privlačnost koja je dugo mučila mnoge Beograđanke. Čak i među muškarcima iz same Crne Gore, ovaj fenomen izaziva intrigu, ali očigledno je da je postojala neka posebna veza koja je oduvek privlačila ove dve populacije.

Bez sumnje, i ovog leta ćemo svedočiti buđenju mnogih simpatija i nezaboravnih letnjih avantura duž crnogorske obale.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs