SEDELA JE ZA STOLOM SA NJEGOVOM ŽENOM, A ONDA JOJ JE OTELA MUŽA: Naša pevačica nikad nije krila da je bila LJUBAVNICA

Niko nije imao burniji ljubavni život od Alke Vuice koja je probala sve, da bi danas živela život bez kajanja

Ljubav
Autor:
SEDELA JE ZA STOLOM SA NJEGOVOM ŽENOM, A ONDA JOJ JE OTELA MUŽA: Naša pevačica nikad nije krila da je bila LJUBAVNICA
Foto: Printscreen/Instagram

Alka Vuica danas ima 62 godine i živi život onako kako joj najviše prija. Tako je bilo oduvek, jer je volela koga je htela, ne osvrćući se na druge. Ljubav joj je bila važna i za za nju se borila mimo svih pravila.

Iz te ludačke ljubavi dobila je sina Arijana koji je njena velika podrška i ponos.

Alka je rođena u Puli, a odrasla je na prostorima bivše Jugoslavije. Kao prava Jugoslovenka, ona je putovala i radila i kreativno se usavršavala od Zagreba, pa do Beograda.

Danas živi i radi u Sarajevu, a ubedljivo najveću pažnju i dan danas privlači njen ljubavni život.

Alka Vuica
foto: Printscreen Youtube / Alka Vuica Official

Sama Alka je pričala da nikad nije bila zaljubljena u ženu, ali da je bila sa ženom i to iskustvo smatra prelepim. Volela je rok zvezde, slikare, književnike i fudbalere.

Pričalo se da joj je prva ljubav bio bubnjar iz Srebrnih krila, Adi Kraselimović. Alka je tada imala 18 godina, a njihova veza je trajala 4 godine.

Posle se zaljubila u Gorana Bregovića koji joj je posvetio par pesama i sa kojim je imala burnu romansu jer su se dugo suptilno prepucavali preko medija.

A onda je došlo do velike ljubavi između nje i Bajage koji joj je posvetio pesme "Zažmuri" i "S druge strane jastuka".

Sina Arijana je dobila iz velike ljubavi sa srpskim slikarom Vukom Veličkovićem, pa iako njihva veza nije potrajala, oni i dan danas funkcionišu kao porodica i zimovanja i letovanja provode zajedno.

Alka je jedina pevačica sa naših prostora koja je javno priznala da je bila ljubavnica oženjenom muškarcu. U pitanju je fudbaler Igor Štimac.

Čitava priča dobila je na značaju, jer je hrvatski fudbaler bio u braku sa nekadašnjom misicom Suzanom Žunić, sa kojom je dobio dve ćerke i sina.

Glasine o Igorovom neverstvu bile su sve učestalije, a Alka Vujica bila je označena kao ljubavnica fudbalera.

Pričalo se da je fudbaler imao brojne afere, ali je ime pevačice bilo javno potvrđeno, te je ona jednom prilikom i govorila o njihovoj vezi:

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu.

Na ovu aferu osvrnula se i Suzana otkrivši za medije, kako se osećala kada je shvatila da je Alka Vujica ljubavnica njenog muža:

- Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sedeli u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te devojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promenim svoj život nabolje. Nakon što sam proživela to poniženje i razočaranje u Igora kao osobu, ne kao u muža, okrenula sam se sebi i svojim hobijima, jer jedino sam tako mogla da sačuvam unutrašnji mir.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs