POSLE 30 GODINA BRAKA ČULA DA JE MUŽ VARA, BILA S NJIM JOŠ 15 ZBOG ŠOK RAZLOGA: Kad je umro PROCVETALA, pa doživela UŽAS

Priča žene koju je muž varao 45 godina pokazuje koliko život može biti nepredvidiv.

Ljubav
07:03h Autor:
POSLE 30 GODINA BRAKA ČULA DA JE MUŽ VARA, BILA S NJIM JOŠ 15 ZBOG ŠOK RAZLOGA: Kad je umro PROCVETALA, pa doživela UŽAS
Foto: Shuterstock

Održati skladan brak godinama pun poverenja i ljubavi u današnjem vremenu je veliki izaziv, te se neretko mogu čuti situacije da se par razveo posle samo nekoliko meseci zajedničkog života. Međutim, ova gospođa je bila u braku 45 godine, a tek posle 3. decenije života sa svojim mužem, saznala je da ju je sve vreme varao. I umesto da ga ostavi, ona je ostala sa njim...I dok su neki razumeli njenu odluku, drugi su smatrali da je trebalo na drugom mestu da potraži sreću.

Bila sam u braku s čovekom koji nije zaslužio moju odanost i ljubav. Varao me 30 godina od 45 godina našeg braka. Sa druge strane, znam da me voleo na svoj način. Ispunjavao je bračne dužnosti i bio savršen otac, zato sam ostala sa njim”, započela je gospođa ispovest za "Moje vrijeme" , koja je zbog porodice želela da ostane anonimna.

Bračni par, Stariji par
foto: Shutterstock

Ostala je uz njega, a kada je umro, nikako nije mogla da se pomiri sa gubitkom.

Kad je umro, najprije sam bila strašno ljuta na njega što me ostavio samu, a kasnije sam pala u tešku depresiju. Jednostavno nisam znala kako nastaviti živeti sama”, dodaje.

Tek posle dve godine je došla sebi i odlučila da svoje najbolje godine provede na mnogo lepši način, kako je i zaslužila.

“Vreme je nastavilo teći i ja sam svu moju ljubav usmerila prema deci i unucima. Sedam godina sam bila potpuno sama, sve dok nije naišao čovek kojem sam pristala posvetiti sebe. Nisam ga mogla zavoleti u ljubavnom smislu, ali dopustila sam nam vezu koja mi je doniela barem malo nežnosti u životu”, otkriva.

Bračni par, Ruke
foto: Profimedia

I samo što je pomislila da je konačno pronašla mir, posle godina patnje i traženja odgovora na mnoga pitanja, sreća joj je opet okrenula leđa. Veza u koju je ušla nakon smrti supruga, takođe, nije dugo potrajala.

Bog ga je hteo uzeti k sebi i ja sam ponovo tužna i sama. Eto, takva je moja sudbina, ovo je moja životna priča. Smejem se, a duša mi je prazna”, kroz uzdah je zaključila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs