ILON MUSK PO TREĆI PUT U TAJNOSTI POSTAO OTAC: Ime deteta je aposlutno jedinstveno i samo on može tako da nazove SINA

Po treći put u tajnosti dobio dete i opet šokirao janost odabirom krajnje bizarnog imena.

Celebrities
15:06h Autor:
ILON MUSK PO TREĆI PUT U TAJNOSTI POSTAO OTAC: Ime deteta je aposlutno jedinstveno i samo on može tako da nazove SINA
Ilon Musk po treći put postao otac, Foto: Profimedia

Ilon Mask i njegova partnerka pevačica Kler Grajms Bušer postali su roditelji po treći put. Ovaj par je poznat po tome što deci daje bizarna imena a oni su definitivno rešili da taj trend i nastave.

Ćerku su nazvali, ni manje, ni više, nego Y a sina Ks Ӕ A-12. Ks Æ A-12 (kasnije modifikovano u Ks Æ A-Ksii), od milja nazvano „Ks“Ovo nije legalno ime u Kaliforniji jer sadrži karakter koji nije deo engleskog alfabeta (Æ).

Elon Musk
foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Prinova u porodici

U biografiji koju je napisao novinar Valter Isaason, a koja bi trebalo da bude objavljena 12. septembra, pojavile su se iznenađujuće vesti o njihovom rastućem "klanu."

Otkriva da su Musk (52) godine, i Grimes (35) godina (pravo ime Kler Baučer), u tajnosti dočekali svoje treće dete.

Navodno, dobili su još jednog sina. Prema pisanjima on se zove Techno Mechanicus, poznat i po nadimku „Tau“. Međutim, sve specifičnosti ove biografije u vezi sa rođenjem deteta, uključujući datum i mesto, za sada ostaju tajnovite.

Njih dvoje su dospeli na naslovne strane svetskih časopisa jer su svojoj deci dali neobična imena. U decembru 2021. proslavili su dolazak ćerke rođene preko surogat majke. Zanimljivo je da se ovo dogodilo samo tri meseca nakon što su Elon i Grajms javno prekinuli svoju trogodišnju vezu.

U intervjuu iz marta 2022, Grajms je otkrila da ima želju za proširenjem porodice, izjavivši: „Uvek smo želeli najmanje troje ili četvoro".

Međutim, turbulentna priroda njihove veze postala je očigledna kada je, istog dana nakon objavljivanja intervjua, Grajms objavila njihov raskid putem tvita.

Sa troje dece koju sada dele, porodica Elona Maska nastavlja da raste, jer je on takođe otac šestoro dece iz svog prethodnog braka sa kanadskom autorkom Džastin Vilson.

Grajms veruje u drugačiji pristup roditeljstvu i otkriva da se ne identifikuje kao mama. Umesto toga, njen najstariji sin radije je zove njenim imenom.

Elon Musk
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs