KAD JOJ SE POVERAVALA I KUVALA KAFE, NIJE OČEKIVALA DA ĆE SE UDATI ZA NJENOG MUŽA: Sad sluša kako satima vode ljubav

Mnogima ni danas nije jasno kako je legendarni pevač Sting ženu ostavio zbog njene prijateljice koju je oženio.

Celebrities
11:54h Autor:
KAD JOJ SE POVERAVALA I KUVALA KAFE, NIJE OČEKIVALA DA ĆE SE UDATI ZA NJENOG MUŽA: Sad sluša kako satima vode ljubav
Foto: Profimedia

Finalni meč na US Openu između Novaka Đokovića i Medvedeva privukao je brojna poznata lica, među kojima je bio legendarni pevač Sting nekadašnji frontmen grupe 'The Police". Naime, osim toga što pevač iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, pratili su ga i bronji ljubavni skandali.

U prvom braku s glumicom Frans Tomelti od 1976. do 1984. dobio je dvoje dece, a onda je praktično oženio njenu prijateljicu. Mnogima je zanimljivo da je pevač svoju drugu suprugu Trudi Stajler upoznao 70-ih jer je bila najbolja prijateljica njegovoj prvoj supruzi Frans i živela je u njihovom komšiluku.

Sting
foto: Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

Trudi i Sting su u braku od 1992. a zajedno imaju i četvoro dece. Ona je od Stinga mlađa dve godine. Kad su se ludo zaljubili, on je još uvek bio u braku.

Zanimljivo je da su Frans i Trudi zajedno odlazile na kafu i u šoping, a porodice su im živele jedna do druge. Tako su se Sting i njegova sadašnja supruga poznavali godinama pre nego što je između njih zaiskrio ljubavni plamen – i promenio im živote.

"Nijedno od nas nije ponosno na situaciju koja se jednostavno dogodila. Voleli smo jedno drugo, venčali se i dobili još dece, to je naša priča", rekla je Trudi.

Da stvar bude još skandaloznija, u trenutku započinjanja afere s Trudi njegova tadašnja supruga je tek rodila njihovo dete te je bila posebno ranjiva, a suprug je varao iza leđa s najboljom prijateljicom. Frans je praktično doživela izdaju kako emotivnog partnera tako i bliske prijateljice, te je njena bol bila veća.

Sting
foto: Profimedia

U punoj snazi gazi 8. deceniju

Inače, u vezi ovog para se osim skandaloznog početka njihove veze povezivala i još jedna kontroverza. Sting je godinama bio u fokusu javnosti zbog svoje izjave o sedmosatnom tantričkom seksu s Trudi. Mnoge je iznenadila njegova izjava i divili su se paru, a onda je muzičar konačno objasnio što je hreo reći time.

Kako je jednom prilikom istakao za strane medije, njemu ne predstavlja nikakav problem da javno diskutuje na tu temu, čak smatra da je "veoma zdravo" da se više priča o o tome. U svojoj 72. godini, muzičar sa uživanjem praktikuje tantrički odnos sa svojom suprugom Trudi Stajler.

Sting
foto: Profimedia

Inače, tantra je 5.000 godina stara praksa, o ovoj vrsti intimnog odnosa se ne priča mnogo. Poenta tantričkog odnosa je da se partneri potpuno posvete jedno drugom, da zajedno uživaju u svakom smislu, a orgazam se odlaže kako bi to zadovoljstvo duže trajalo.

1 / 7 Foto: Spread Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Uopšte mi ne smeta da o tome govorim, veoma je zdravo. Nikad nismo razgovarali o intimnim odnosima sa roditeljima. Ja sam srećan u mnogo, mnogo pogleda, a zdravlje u ovom dobu je nešto što ne uzimam zdravo za gotovo. Izgubio sam mnogo prijatelja koji nisu stigli ovako daleko, tako da cenim svaki dan kakav dolazi", istakao je legendarni rok pevač. Sting i njegova supruga Trudi praktikuju sedmočasovni tantrički odnos, a to je, kaže on, više duhovni, nego telesni čin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs