KAKO JE NAJFATALNIJA SRPKINJA PREDVIDELA SVOJU SMRT: Došao je kod nje da mu gleda u dlan, a onda joj je sve bilo JASNO

Evo kako je umrla Milja Vujanović i kako je predvidela veliku tragedju.

Celebrities
11:26h Autor:
KAKO JE NAJFATALNIJA SRPKINJA PREDVIDELA SVOJU SMRT: Došao je kod nje da mu gleda u dlan, a onda joj je sve bilo JASNO
Kako je umrla Milja Vujanović, Foto: Printscreen Youtube / Masha Vujanovic

Ime Milje Vujanović mnogima će vratiti žalosnu sliku devedesetih, kad su se po televizijama razvlačile raznorazne proročice, Kleopatre, magovi, huškači, prevaranti... Milja Vujanović bila je jedna od najpoznatijih astrološkinja stare Juge. Na Balkanu je otvorila prvi astro centar i postala stručnjak za zvezdanu magiju. Ali njena životna priča može poslužiti kao scenario za neki akcioni film.

Imala je nestvarnu lepotu koja joj je otvorila mnoga vrata, a koja ju je na kraju koštla života. Bila je izuzetno obrazovana i talentovana, pa nije ni čudo što su se muškarci borili za njenu naklonost.

Milja Vujanović je završila dva fakulteta - Dramsku akademiju i žurnalistiku, a uloge je ostvarila u filmovima "Sneg na usnama", "Majka, sin, unuk, unuka", "Rani radovi", "Bube u glavi", "Bablje leto", "Neretva", Most", "Nokaut".

Milja Vujanović
foto: Youtube Printscreen / Bojan Rajević

Milja je posle Eve Ras, bila druga glumica koja se svlačila u filmovima, a dala je izjavu "da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena".

Postala je opsesija mnogim muškaricma, ne samo kod nas, već i pojedinicma sa svetske javne scene. Bila je ljubav Arsena Dedića, Vuka Vuče, Roberta De Nira...

- Ona je bila Arsenu Dediću jedna od najvećih ljubavi. Čak je napisao da je do kraja života bio sa njom u kontaktu, da mu je ona poslala sve njene knjige i filmove. Ona je bila njegova velika inspiriacija. Mnogi poznati ljudi bili su mamina ljubav i ona njihova, ispričala je jednom prilikom Miljina ćerka Maša.

Uspela je da predoseti i svoju tragučnu sudbinu! Naime, Milja je upoznala Obrada Zejaka u njenom Astro centru.

Milja Vujanović
foto: Wikipedia / Milja Vujanović

- On je došao u njen astro centar, na analizu dlanova i delovao joj je vrlo mračno i čudno. Ona je prijateljima rekla: "Ovaj kao da je došao da me ubije." Tako ga je procenila, takav je bio taj prvi osećaj - počela je svoju ispovest Maša Vujanović, Miljina ćerka.

Potom su Milja i Obrad stupili u vezu, a posle jedne svađe 2000. godine pucao je u nju! Odmah posle toga prijavio se za pokušaj ubistva.

- On je rekao: "Sad će Obrad da puca u Milju!" Zamislite, pričate o sebi u trećem licu, znači niste vi svoji više, to nije normalno stanje. I onda je pucao u Milju i rekao mom bratu: "Ubio sam ti majku." Ugasio je cigaretu pored moje mame na podu i otišao u policiuju da se prijavi. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, bez nosila. Ne shvatam kako su mogli da dođu bez nosila nekome ko je ranjen u kičmu. To je nedopustivo, niko za to nikada nije odgovarao - kaže Maša.

I naglašava da je doktori nisu operisali, jer su procenili da neće preživeti. Poslednje godine života provela je u invalidskim kolicima, a umrla je 4. juna 2005. u Beogradu. Nekoliko godina nakon nje, umro je i Obrad Zejak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs