IMAO JE PREKO 50 KAD JE ZBOG NJE PROZVAN PEDOFILOM: Otac joj nikad nije oprostio što je njegovom vršnjaku rodila 8 dece

Evo kako su se voleli Una i Čarli Čaplin i zbog črga je njihova ljubav izazvala neviđeni skandal.

Celebrities
12:18h Autor:
IMAO JE PREKO 50 KAD JE ZBOG NJE PROZVAN PEDOFILOM: Otac joj nikad nije oprostio što je njegovom vršnjaku rodila 8 dece
Kako su se voleli Una i Čaplin, Foto: Profimedia

Džozefina Čaplin, glumica i ćerka legendarnog Čarlija Čaplina, preminula je u 74. godini života, a tužnu vest saopštili su članovi porodice.

Džozefina Čaplin je bila šesto od 11 dece Čarlija Čaplina i treće od osmoro sa Unom. Prvi put se pojavila na ekranu sa tri godine, u"Lajmlajt", filmu iz 1952. koji je napisao, režirao i u kojem je glumio njen otac. Takođe se pojavila u njegovom filmu Grofica iz Hong Konga 1967. Džozefina Čaplin je ipak najviše glumila u francuskim filmovima.

Čarli Čaplin
foto: Profimedia

Glumica je plod strastvenog braka Čarlija Čaplina i Une O'Nil. Čaplin je zapisao da je odmah pri upoznavanju bio pokošen njenom lepotom i šarmom. Susret s njom je opisao kao "najsrećniji događaj u životu".

Una O'Nil, Čarli Čaplin
foto: Profimedia

Ljubavne varnice su planule već pri prvom susretu. Uskoro je mlada lepotica započela vezu sa Čaplinom na zgražavanje cele filmske industrije i američke javnosti. Sudbonosno "da" su izgovorili čim je Una postala punoletna. Legendarnom glumcu je to bio četvrti brak, a svaka njegova prethodna žena u momentu venčanja je imala manje od 20 godina.

Čarli Čaplin
foto: Profimedia

Unin otac je bio protiv njihove ljubavi, šokiran ćerkinim izborom. Nije mogao da podnese da se zaljubila u njegovog vršnjaka.

Brak nije odobrio, prekinuo je sve kontakte sa odbeglom ćerkom i razbaštinio je. Iako je prelepa crnokosa devojka bila očeva miljenica, mislila je da će se voljeni otac predomisliti, ali on joj nije oprostio udaju za Čaplina. Nikad više s njom nije ni reč progovorio.

Čarli Čaplin, Pola Negri
foto: Profimedia

Una je svom ocu pisala svake nedelje jedno pismo ne znajući da on nikada ni jedno nije otvorio. Književnik ih je uredno čuvao na noćnom ormariću kraj kreveta u kojem je i umro.

Una O'Nil, Čarli Čaplin
foto: Profimedia

Kako je prolazilo vreme, ispostavilo se da Una nije pogrešila što je poslušala svoja osećanja. Iako iz sebe nije ostavila velike uloge i ogromne rezultate u svetu filma, sa Čaplinom je bila u skladnom braku čak 34 godine i dobili su osmoro dece! A većinu vremena su provodili u Švajcarskoj.

- On je od mene napravio zrelu ženu, a ja sam ga održavala mladim - rekla je Una o svom suprugu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs