DA LI SE SEĆATE NAŠE ATRAKTIVNE MANEKENKE? Imala je burnu vezu sa našim poznatim teniserom a onda se povukla iz javnosti

Gradila je uspešnu karijeru u svetu modelinga, šetala zgodne sportiste a onda nestala, pogledajte kako danas izgleda!

Celebrities
20:29h Autor:
DA LI SE SEĆATE NAŠE ATRAKTIVNE MANEKENKE? Imala je burnu vezu sa našim poznatim teniserom a onda se povukla iz javnosti
Kako danas izgleda manekenka Sunčica Travica ?, Foto: printscreen/instagram/suncicatravica86

Sunčica Travica je bila jedna od naših najatraktivnijih manekenki, predviđali su joj sjajnu karijeru ali ona je rešila da se povuče iz medija.

Osim po svojoj manekenskoj karijeri, Sunčica je ostala upamćena i po burnoj ljubavnoj vezi sa teniserom Viktorom Troickim. Njih dvoje su svoju vezu započeli 2009. godine i zaista su imali turbulentnu vezu. Mirili su se i raskidali da bi se 2014. godine zvanično rastali.

Troicki se kasnije oženio, a Sunčica je uplovila u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Radišićem. Međutim, do kraha je došlo kada je, kako su pisali mediji, snimala scene za novi spot Harisa Berkovića, dečka Rade Manojlović, zbog čega je Aleksandar bio ljubomoran.

"Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena", rekla je Travica jednom prilikom za fudbalera. Ipak, ni ova romansa nije opstala.

Svoj emotivni život više ne eksponira u javnosti, ali zato deli brojne izazovne fotografije na društvenoj mreži Instagram koje zaista ostavljaju bez daha naročito pripadnike jačeg pola.

Iako se povukla iz javnosti, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Na svom Instagram profilu redovno objavljuje fotografije sa luksuznih putovanja.

Sunčica sada ima 37 godina, a mnogi pratioci komentarišu ispod njenih fotografija da bolje izgleda nego u mlađim danima.

Podsetimo se kako je lepa manekenka nekad izgledala dok je još bila u žiži medijskog interesovanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs