srećan rođendan

SLAĐANA IVANIŠEVIĆ NAPUNILA 40 GODINA: Majka je jednogodišnjeg dečaka i izgleda fenomenalno!

Slađana Ivanišević danas je napunila 40 godina. Majka jednogodišnjeg dečaka Nor Nua ima liniju za medalju

Lepi & Zdravi
15:38h Autor:
SLAĐANA IVANIŠEVIĆ NAPUNILA 40 GODINA: Majka je jednogodišnjeg dečaka i izgleda fenomenalno!
Foto: Printscreen Instagram/Slađana Ivanišević

Slađana Ivanišević se plesom bavi od malih nogu, a zahvaljujući talentu, napornim treninzima i radu na sebi tokom svoje igračke karijere ostvarila je nebrojane podvige na državnim i međunarodnim takmičenjima.

Slađana je rođena 6.9.1981.godine u Sarajevu, završila je nižu muzičku školu na odseku klavir i srednju muzičku na odseku solo pevanje u Novom Sadu.

Diplomirala na Beogradskoj sportskoj akademiji za trenera i na BK Univerzitetu za menadžera trenažne tehnologije. Master studije završila na fakultetu TIMS, gde je angažovana kao predavač na predmetu individualni sportovi- ples i privodi kraju doktorske studije.

Plesom se bavi od 7. godine, a već sa deset je dostigla najviši rang takmičenja i bila osvajač medalje na državnom prvenstvu u standardnim plesovima. Učesnik je mnogih svetskih i evropskih prvenstava i osvajač preko100 nagrada sa domaćih i svetskih takmičenja.

Tokom svoje karijere radila je koreografije i scenske nastupe za festivale, spotove i turneje za mnoga imena sa muzičke scene poput Aleksandre Radović, Goce Tržan, Saše Matića, Grupe Magazin..

Svi je pamte i po učešću u šou programu "Ples sa zvezdama" 2014.godine kada je plesnim koracima učila Aleksandra Šapića sa kojim je stigla do polufinala.

Lepa i zgodna pevačica poznata je javnosti i po hitovima "Minimalno" i "Pet minuta" i drugim pesmama.
Danas je koreograf, plesni sudija i potpredsednica Plesnog saveza Srbije.
U skladnoj je nevenčanoj zajednici sa sa Lukom Lazukićem i majka jednogodišnjeg dečaka Nor Nua kojeg je par dobio u avgustu prošle godine.
Zgodna Novosađanka je 2019. godine u intervjuu za Stil otkrila tajnu svog besprekornog izgleda u kasnim tridesetim.

"Za moj izgled mogu da zahvalim isključivo godinama plesnog treninga, pored genetike. Bez fizičke aktivnosti teško da može biti rezultata. Uopšte nisam pristalica raznoraznih dijeta koje se plasiraju poslednjih godina, naprotiv smatram da su čak nezdrave. Zdrava ishrana je izuzetno bitna za pravilno funkcionisanje, mentalno i fizičko zdravlje, pa i za taj estetski deo. Jedem puno voća, povrća, piletinu, ribu, čia semenke, i slatkiše. Mada to slatko može biti i neki zdrav smuti umesto čokolade ili sladoleda. Ali u suštini jedem sve, jedino ne volim ljutu hranu".

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs