srećan rođendan

Marija Kilibarda je proslavila 39.rođendan, a izgleda nikad bolje: Pljuštale su čestitke, ova se posebno izdvojila! (FOTO)

Jedna od naših najlepših tv lica danas ima veliki razlog za slavlje, a svojim zanosnim izgledom ostavlja sve bez daha

Celebrities
09:00h Autor:
Marija Kilibarda je proslavila 39.rođendan, a izgleda nikad bolje: Pljuštale su čestitke, ova  se posebno izdvojila! (FOTO)
Foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Marija Kilibarda slavi 39. rođendan i mnogi su saglasni da na pragu pete decenije zrači istom lepotom i energijom kao na početku karijere.

Popularna voditeljka koju publika voli zbog nenadmašne harizme, pozitivne energije, duhovitosti, neposrednosti i spontanosti proslavlja svoj rođendan sa prijateljicama u Grčkoj na moru.

Čestitke se ređaju na Instagramu, a glumica i producent Maja Mandžuka (37) odlučila je da drugarici čestita na originalan način, tako što je na setu obukla kostim, stavila roze periku i odglumila repera 50 Centa.

Maja Mandžuka za Stil o Holivudu, Cviji i humoru Srba: Pravi prijatelji se ponašaju ovako!

foto: Printscreen Instagram/Maja Mandžuka

Hrvatska pevačica Nina Badrić čestitala joj je rođendan zajedničkom fotografijom.

" Srećan rođos lepoto lepa. Da mi uvek budeš zdrava, nasmejana, svoja i srećna do kosti. Volim te", napisala je u opisu.

Deca znaju najbolje: Marija Kilibarda je nedavno napunila 38 godina, a sada je otkrila kakvu hit čestitku je dobila! (FOTO)

foto: Printscreen Instagram/Badrich

Pevačica Aleksandra Radović postavila je Marijinu sliku sa prepoznatljivim osmehom i napisala:

"Budi zauvek radosna i budi radost u drugima, jer radost i jeste tvoje drugo ime".

Aleksandra Radović za Stil o životu, izgledu i liniji u 40-im: Svaka žena je jaka i samosvesna ako ovako razmišlja!

foto: Printscreen Instagram/Aleksandra Radović

Inače, tokom svoje skoro dve decenije duge karijere Marija je prošetala kroz različite žanrove emisija i pokazala da podjednako dobro vlada u svim domenima.

Ali, najveći uspeh doživela je sa humanitarnim šou programom "Tvoje lice zvuči poznato", čiji je domačin bila tri sezone, a priprema se i za petu.

Emotivan trenutak: Marija Kilibarda se ovom slikom vratila u detinjstvo! (FOTO)

U razgovoru za Stil Marija je pričala na temu života i izgleda u kasnim tridesetim.

U čemu je tajna vašeg dobrog izgleda i plašite li se starenja, bora i svega što godine nose?

" Hvala na divnim rečima, zaista je do stanja duha, a ne do broja i ličnoj karti. Ne plašim se bora, lako se mogu rešiti ko ima problem sa tim, a kada pričamo o godinama - pomislim samo na to kako bi bilo lepše da sam kao mlađa postala majka, kao moja mama. Ipak, valjda sve dolazi onda kad treba, sve ima svoj pravi tajming".

Bomba i zakopčana do grla: Marija Kilibarda ovom slikom raspametila Instagram! (FOTO)

Kako izgleda u kasnim tridesetim kada razmišljate, donosite odluke, volite i patite u odnosu na pre 10 godina?

"Nekada preozbiljno shvatam život i analiziram do besvesti, a nekada sam kao devojčica, igram se i nemam nikakve projekcije, već samo uživam. Volim da citiram Marčela koji kaže: Čuvajmo decu u sebi".

Čupava, slana i bosonoga: Marija Kilibarda oduševila slikom u prirodnom izdanju! (FOTO)

Da li je vašu dobru figuru zaslužna genetika ili fizička aktivnsot?

"Nemam standardnu kilažu, variram po 15 kilograma i znam koliko to nije dobro. Imam strije, patim od diskus hernije, ali moj ludi karakter je takav. Idem iz krajnosti u krajnost i nekada uhvatim fin kontinuitet sa treninzima i lepo se hranim, idem redovno na masaže, a nekada sam pasivni hedonista. Imam sjajnu genetiku koju sam u nekoliko navrata ozbiljno izazivala na dvoboj, pa ne smem ni da pomislim šta bi bilo da mi nije bila saveznik".

Marija Kilibarda otvoreno za Stil o povratku na TV, životnom putu i izgledu: Lepše bi bilo da sam kao mlađa postala majka!

(Stil.Kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs