Poslušajte ih

6 stvari koje muškarci žele da naučite: Život će vam biti mnogo lepši!

Muškarci smatraju da bi ženama život bio mnogo lakši kada bi shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu
Zanimljivosti
18:24h
6 stvari koje muškarci žele da naučite: Život će vam biti mnogo lepši!
Foto: Shutterstock

Muškarci i žene su dosta različita bića. Nekad čak i potpuno različita, ali i jedna i druga strana ima svoje prednosti i mane. Međutim, postoji nekoliko stvari u kojima muškarci misle da su bolji od žena.

Oni žele da od njih naučite sledećih 6 stvari!

1. Logika

Muškarci smatraju da bi ženama život bio mnogo lakši kada bi shvatile da sve što se događa u životu ima logičnu pozadinu. Muškarci svoje odluke donose na osnovu urođene logike, a žene su potpuno nesvesne toga.

2. Nekad sakrijte emocije

Žene moraju da nauče da ne zahteva svaka situacija izive emocija. Suzdržavanje od izražavanja osećanja u situacijama kada se ne zahteva da se one iskažu neće prikazati žene ravnodušnim i tvrdog srca, već praktičnim i realnim, kažu pripadnici jačeg pola.

Mudri saveti za žene - 10 istina koje ste morale da naučite do 35. godine!

3. Nije sve tako crno

Žene žele da pokažu da im je stalo, a to njihovo ponašanje muškarci shvataju kao previše intenzivno. Žene često preterano reaguju i zbog najmanjih sitnica. Ako od muškaraca nauče kako da budu ležernije, uživaće u životu kao nikada pre, smatraju muškarci.

4. Lakše malo sa tračarenjem

Istina je da i muškarci tračare, ali žene bi trebale da nauče da nije svaka situacija podloga za trač. Suzdržite se od ogovaranja i naučite da se kontrolišete, poručuju momci.

Tri fatalne greške - Zbog ovoga muškarci beže od vas!

5. Budite zabavne, opustite se

Nisu samo žene te koje traže partnera koji ima smisao za humor. To je dlična osobina i kod žena i jedna od omiljenih muškarcima, pa se nemojte ustručavati.

6. Princ i princeza, beli konj... Žene, vratite se u realnost!

Žene često žive u svom svetu mašte i imaju svoja očekivanja od veza i brakova. Muškarci vam poručuju da naučite da prihvatite stvarnost!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs