Ni traga od fatalne plavuše

Pogrebnik otkrio jezive detalje: Kako je Merilin Monro izgledala nakon smrti!

Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu, otkrio je Alen Abot
Vip priča
14:10h Autor:
Pogrebnik otkrio jezive detalje: Kako je Merilin Monro izgledala nakon smrti!
Foto: Profimedia

Organizator pogreba koji je pomogao da se pripremi telo Merilin Monro za sahranu otkrio je jezive detalje o stanju njenog tela nakon što je pronađena mrtva.

Alen Abot i Ron Hast vodili su jednu od najpoznatijih pogrebnih agencija 1960-ih godina, njihove usluge su koristila mnoga slavna imena, a sada je Abot napisao knjigu o svom radu i u njoj izneo detalje o zvezdama koje je pripremao za poslednji počinak.

Ovako je govorila Merilin Monro: Da sam poštovala sva pravila, nikada nigde ne bih stigla!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U knjizi se priseća da ga je 5. avgusta 1962. godine policija pozvala da dođe u kuću slavne glumice, a Abot tvrdi da je njeno telo bilo puno ljubičastih mrlja.

"Bilo je teško verovati da je to slavna lepotica Merilin Monro. Izgledala je kao prosečna starija žena koja se nije baš previše brinula o svom telu. Očigledno je da su okolnosti u kojima je preminula uveliko pogoršale njen izgled. Kada neko umre, gravitacija dovede do toga da se krv taloži na najnižoj tački tela. U njenom slučaju, s obzirom da je umrla licem prema dole, ljubičaste mrlje od krvi ostale su joj na licu, a vrat joj je mnogo otekao", priseća se pogrebnik.

10 tajni najvećih diva svih vremena: Ovako su se negovale holivudske lepotice! (FOTO)

On je dodao i da je bilo vidljivo da kosu neko vreme nije farbala, jer se nazirao smeđi izrastak.

"Noge joj nisu bile obrijane, a usne su joj bile baš ispucane. Manikir i pedikir su takođe bili zapostavljeni", dodaje pogrebnik.

Abot je takođe rekao da su među njenim stvarima pronašli i lažne grudi, ali nisu ih koristili kod pripreme pokojnice već su njezin grudnjak ispunili vatom.

Prljave tajne Merilin Monro: 12 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs