Kakva žena

Ispovest Sofije Vergare: Preživela kidnapovanje, ubistvo, rak i mafijaše!

Glumica je morala da prebrodi mnoge bolesti i porodične tragedije dok se nije proslavila
Vip priča
21:58h Autor:
Ispovest Sofije Vergare: Preživela kidnapovanje, ubistvo, rak i mafijaše!
Foto: Profimedia

Sofija Vergara postala je svetski poznata zahvaljujući svom glumačkom talentu i specifičnoj lepoti. Iako je danas slavna i zarađuje milione, nije imala lak život.

Rođena je 1972. godine kao šesto dete u porodici. Dok je studirala stomatologiju, rešila je da se uda za svoju srednjoškolsku ljubav Džoa Gonzalesa.

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

Njen brak trajao je dve godine, a posle razvoda odlučila je da se bavi modelingom. 1998. godine Sofijin brat Rafael je ubijen, što je jako potreslo glumicu.

Foto: AP
Foto: AP

"Rafael je već jednom bio kidnapovan. Nakon što je bio oslobođen, počeo je da nosi pištolje a telohranitelji su bili uz njega. Jednog dana izašao je na ulicu bez njih, a kindaperi su ga upucali kada je hteo da posegne za pištoljem", rekla je Sofija u jednom intervjuu.

Prelepa glumica imala je problema i na ljubavnom planu. Devedesetih godina zabavljala se sa izvesnim Krisom Pasijelom, za koga su mnogi tvrdili da je mafijaš.

Sofiji je 2000. godine dijagnostifikovan rak tiroidne žlezde. Podvrgla se terapiji jodom i oporavila se u potpunosti. Te iste godine Kris Pasijelo je uhapšen zbog ubistva kućne pomoćnice.

Otkrivene mračne tajne: Šta se dešava u vili Hjua Hefnera!

Glumica je takođe pokušavala da pomogne svom bratu Huliju, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog droge. Takođe, pričalo se da je Sofija bila u vezi sa nekadašnjim narko-bosom Adresom Lupezom.

Danas je pronašla sreću sa zgodnim Džoom Manganijelom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs