BUREK IZ TIGANJA: Pravi se od gotovih kora, spreman za 20 minuta, a rerna vam neće biti potrebna

Burek može da se ispeče i u tiganju i to za 20 minuta. Sve što treba da uradite je da pratite ova uputstva

Recepti
Autor:
BUREK IZ TIGANJA: Pravi se od gotovih kora, spreman za 20 minuta, a rerna vam neće biti potrebna
Foto: Pritnscreen/youtube

Pisali smo kako ispeći gibanicu u šerpi, a danas vam predstavljamo način pečenja bureka u tiganju.

Priprema:

  • 350 grama kora za pitu
  • 400 grama spanaća
  • 300 grama sira
  • 3 jaja
  • 1/2 praška za pecivo
  • 100-150ml. jogurta
  • 100ml. mineralne vode
  • 100ml. ulja
  • So dodajte po svom ukusu.
  • Peći u tiganju kog premazujete uljem ili puterom na srednjoj temperaturi/10min. sa jedne i 10min. sa druge strane.

Priprema: Napravite fil od sira, spanaća, jaja, jogurta i ulja. Dodajte i začine. Zatim slažite red kora, red fila dok ne potrošite materijal. Nakon toga poklopite pitu i pecite je 10 minuta s jedne strane i 10 minuta s druge strane.

Uživajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs