UVEK ĆETE GA PRAVITI

Testo fantazija: Napravite pecivo sa belim lukom, vazdušasto i mekano! (RECEPT)

Ovaj recept će oduševiti svaku domaćicu koja voli da mesi testo i uživa u slasnim zalogajima

Recepti 10.02.2019. - 17:25h Autor: Stil/avaz.ba
Foto: Shutterstock

Sastojci:

 

 

Jogurt lepinje: Pecivo bez konkurencije zbog kojeg ćete zauvek zaboraviti na hleb! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Trebaće vam pizza testo ili ostaci  testa od prethodnog dana koje ste podelili na kuglice.
  • U posudici pomešajte beli luk u prahu i brašno, pa kuglice uvaljajte u mešavinu da postanu lepljive.
  • Premažite kuglice maslinovim uljem i pecite 20 minuta u rernu na 200 Celzijusa.
  • Za to vreme pripremite premaz tako što ćete otopiti maslac, protisnete beli luk i naseckate peršun.
  • Sve zajedno pomešajte u posudici, a kada su peciva gotova, premažite ih dobijenim aromatičnim premazom.
  • Posolite i poslužite toplo.

 

Slasno testo koje će vas oboriti s nogu: Napravite ovo pecivo sa paradajzom i belim lukom! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...

Facebook Registracija

Popunite ostala polja kako bi zavrsili registraciju

Prijavi se

ili

Registracija

Promeni lozinku

Upišite email i mi ćemo vam poslati poruku sa linkom za promenu lozinke.

Unesite novo korisničko ime i lozinku

Aktivacioni mail

Upišite email adresu na koju želite da vam se pošalje aktivacioni email.

Promena lozinke

Uspešno ste promenili lozinku.


Promena lozinke

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za promenu lozinke. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka na nalazu u inboxu proverite nepoželjne poruke (spam).


Aktivacija profila

Poslali smo poruku na Vašu email adresu sa linkom za aktivaciju Vašeg profila. Proverite Vaš inboks i kliknite na link u mailu. Ako se poruka ne nalazu u inboksu, proverite "nepoželjne poruke" (spam).


Aktivacija profila

Vaš profil je uspesno aktiviran. Hvala što ste se registrovali.